Kauniečiai audringai pasitiko Naujuosius, 2017-uosius metus! | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai audringai pasitiko Naujuosius, 2017-uosius metus!

V.Kostecko nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį visame pasaulyje pasitikti naujieji, 2017-ieji, ugninio gaidžio metai, kuriuos pasitiko ir kauniečiai, su draugais bei bičiuliais pažymintys šią didžiausią kalendorinių metų šventę.

Kauniečiai itin gausiai susirinko prie miesto pagrindinės eglės, į Rotušės aikštę, kur tradiciškai vyko naujųjų metų koncertas, o susirinkusi publika skaičiavo paskutines sekundes iki 2017-ųjų metų pradžios.

Šiais metais Rotušės aikštėje nebuvo šaudomi fejerverkai, nes organizatoriai dar planuojant šventę dėl pinigų stygiaus nusprendė šios tradicijos atsisakyti, mat naujųjų naktį visą Kauno padangę nuspalvina iš visų pusių šaudomi fejerverkai. Kaip ir kasmet, Rotušės aikštėje buvo aptverta speciali vieta, kur miestiečiai galėjo iššauti savo atsineštus fejerverkus.

Astrologai ateinančius metus siūlė sutikti itin audringai ir nepraleisti viso vakaro prie stalo ar televizoriaus.

Žadama, kad naujais metais sėkmė lydės tuos, kurie atkakliausi, labiausiai užsispyrę, nesibaidydami, neabejodami, net lipdami per kitų galvas siekia savo tikslų. Tai kūrybinių, ryškių asmenybių metai. Žmonių, kurių minioje neįmanoma nepastebėti. Puikūs metai žmonėms, kuriems ateinančių metų veikloje būtina stipri valia. Kurie jaučiatės neturį valios – puikus metas ją ugdyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA