Naujųjų metų sutiktuvės Kaune (šventinių renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Naujųjų metų sutiktuvės Kaune (šventinių renginių programa)

R. Tenio nuotr.

Sako, kad tai, kaip sutiksime naujuosius metus, nulems, kokie jie bus. Būtent dėl to apžvelgiame ir siūlome geriausius būdus, kaip galėtumėte praleisti paskutiniąją 2016-ųjų metų dieną Kaune. Daugiau informacijos apie kiekvieną renginį rasite paspaudę ant jo pavadinimo.

Naujametinis plaukimas baidarėmis

Baidarės ir žiema – nesuderinami? VšĮ „Vandens turistai“ bei KTU studentų atstovybė taip tikrai nemano ir siūlo šeštadienį 11:30 susitikti vandenyje! Jie pažada – išdrįsę plaukti tikrai nesušalsite. Renginys mokamas.

Kalėdinio blukio deginimas Rumšiškėse

Visi, norintys sudeginti besibaigiančių 2016-ųjų blogybes, turėtų šeštadienį atvykti į Lietuvos liaudies buities muziejų Rumšiškėse – čia nuo 12 valandos bus velkamas ir deginamas blukis. Organizatoriai taip pat žada daug dainų, šokių, vaišių! Renginys mokamas.

Koncertas „Klasikos perlai“

Šeštadienį nuo 16 valandos Kauno valstybinės filharmonijos Didžiojoje salėje skambės nuostabiausios melodijos ir arijos. Jas susirinkusiems dovanos Kauno miesto simfoninis orkestras (vyr. dirigentas Constantine Orbelian, vadovas Algimantas Treikauskas), Kauno valstybinis choras (meno vadovas ir vyr. dirigentas Petras Bingelis), solistai Rafailas Karpis (tenoras) bei Kostas Smoriginas jaunesnysis (bosas). Diriguos – Ričardas Šumila. Renginys mokamas.

Šventinis „Liūdnų slibinų“ koncertas

Jau tradicija tampantis grupės šventinis koncertas – puiki proga pradėti šventinį vakarą. 16 valandą visus savo kūrinių, paliečiančių ir džiaugsmus, ir vargus, gerbėjus „Liūdni slibinai“ kviečia į „Žalgirio“ arenos amfiteatrą. Renginys mokamas.

Šokam į Naujus su Kameriniu!

Kauno miesto kamerinis teatras, kaip ir kasmet, siūlo Naujuosius metus sutikti drauge. Renginio, kurio pradžia – 18 valandą, metu jie pažada gyvą muziką, šokio ritmą, teatrines paslaptis, scenines iliuzijas ir dar daug staigmenų, tarp kurių – galimybė pabendrauti su teatro trupe. Renginys mokamas.

Koncertas „Kalėdos kartu“

Antrus metus šventiniam koncertui susivienijantys Renata Norvilė, Deivis Norvilas ir Vaida Genytė kviečia šeštadienio vakarą pradėti šventiškai. Nuo 18 valandos prasidėsiančio koncerto metu skambės ne tik geriausios jų dainos, bet ir puikiai žinomos šventinės melodijos. Renginys mokamas, vyks Girstučio rūmuose.

Naujieji metai su „Killer Queen“, „The Bootleg Beatles“ ir „ABBA Arrival“

Tiems, kas nori prisiminti legendines grupes bei legendinius jų hitus, nevalia praleisti koncerto „Žalgirio“ arenoje. „The Bootleg Beatles“ – nuo 1980-ųjų žymiųjų „The Beatles“ dainas atliekanti ir daugiau, nei 4 tūkstančius koncertų klausytojams padovanojusi grupė. Tuo tarpu „Queen“ muziką atliekantys „Killer Queen“ yra apdovanoti kaip geriausia pasaulyje tribute grupė, o „ABBA Arrival“ tituluojami geidžiamiausia „Abba“ tribute grupe. Koncerto pradžia 19 valandą, renginys mokamas.

Naujametinis koncertas „Tarpukario šlageriai“

Šeštadienį nuo 19 valandos Vytauto Didžiojo universiteto didžiojoje salėje vyraus tarpukario atmosfera. Čia vyksiančio koncerto metu skambės dviejų to laikotarpio Lietuvos ir Prancūzijos žvaigždžių, Edit Piaf ir Danieliaus Dolskio, kuriuos įkūnys solistai Dagna Kondratavičiūtė ir Andrius Apšega, dainos. Renginys mokamas.

Naujametis reviu

Kauno valstybinis muzikinis teatras šeštadienio vakarui parengė įspūdingą koncerto programą, kurioje dalyvaus teatro dainininkai, baleto šokėjai, choro dainininkai bei simfoninis orkestras. Programoje – nuostabiausios melodijos iš operečių bei miuziklų, renginį veda Viktorija Streiča ir Ramūnas Šimukauskas. Renginys mokamas, pradžia – 19 valandą.

Naujieji metai „Largo“

„Largo“ kolektyvas kviečia naujuosius sutikti drauge su šeima, draugais, gyva muzika ir Kauno panorama. Organizatoriai žada, jog vakarą pradės svečias iš Australijos, Peter Kartu, po jo pasirodys Abii nariai, o vos sulaukus 2017-ųjų sceną užims vakaro vedėjas, šokių muzikos atlikėjas Modestyno. Pradžia 20 valandą, renginys mokamas.

Naujieji metai australiško roko karštyje 

„Punto Jazz palėpės“ darbuotojai įsitikinę – Naujuosius būtina sutikti įspūdingai, dėl to siūlo šeštadienį nuo 21 valandos leisti australiško roko įkarštyje, kurį kurs „AC/DC Show“. Renginys – mokamas.

Naujieji metai Kauno halėje 

Nuo 21 valandos Kauno halėje skambės Kauno simfoninio orkestro, Merūno, Juditos Leiputės, Ovidijaus Vyšniausko ir kitų atliekama muzika, kurią vainikuos šventinis fejerverkas. Renginys mokamas.

Naujieji metai su E. Modaco ir Phonic Scoupe

Sandėlininkai kviečia pirmuosius jų Naujuosius metus sutikti drauge ir, susirinkus „Sandėlyje by Volfas Engelman“, linksmintis pagal Edgaro Modaco bei Phonic Scope muziką. Organizatoriai žada, jog šoks net tie, kurie nemėgsta šokti!

Naujieji su Donatu Montvydu

„Gargaras“ kviečia šeštadienio vakarą praleisti ir Naujuosius sutikti drauge. Nuo 22 valandos čia šokių aikštelėje skambės svaiginantys muzikos ritmai, kuriuos susirinkusiems dovanos Donatas Montvydas. Renginys mokamas.

Varpų muzikos koncertas

Likus vos pusvalandžiui iki 2017-ųjų Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje pradės skambėti varpų muzika. Iki pat vidurnakčio karilionu skambinsiantis Raimundas eimontas susirinkusiems dovanos koncertą „Naujųjų belaukiant”.

Naujieji metai Rotušės aikštėje

Norintys sutikti Naujuosius prie didžiausios miesto eglės 23:30 val. turėtų atvykti į Rotušės aikštę. Čia senuosius metus palydėti padės mušamųjų ansamblis „Ritmas kitaip“, o vidurnaktį dangų nušvies viso miesto fejerverkai.

Primename, jog tai – tik dalis šį savaitgalį vyksiančių renginių Kaune. Norėdami pasiūlyti savo renginį ar surasti, kas dar vyksta Kaune, galite apsilankyti mūsų renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA