„BMW“ avarija, kuri skaitytojų teigimu, buvo nuslėpta nuo visuomenės | Kas vyksta Kaune

„BMW“ avarija, kuri skaitytojų teigimu, buvo nuslėpta nuo visuomenės

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, artėjant naujiesiems metams, pažėrė kaltinimus dėl avarijos, kuri jų teigimu, buvo nuslėpta nuo visuomenės.

„Gruodžio 28 dieną apie 21 valandą Kaune, Mateikos gatvėje prie 22-ojo namo įvykusi avarija, kai neblaivūs anglai su „BMW“ didžiuliu greičiu įsirėžė ir suniokojo keturis gatvėje stovėjusius automobilius taip ir liks nuslėpta nuo visuomenės? Ypač įspūdingai sumaitotas „VW“, kuris dar dabar ten stovi. Nors buvo iškviesti policijos ir greitosios ekipažai, eismo įvykių suvestinės ir visi garsieji naujienų portalai tyli. Su tuo ir sveikiname Kauną Naujųjų metų išvakarėse“, – savo piktą laišką baigia neprisistatęs kaunietis.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi į Kauno apskrities policijos atstovę spaudai, kuri patikslino minėto eismo įvykio aplinkybes ir ramina kauniečius, kurie jaučia informacijos stygį dėl minėtos nelaimės.

„Gruodžio 28 d. apie 21 val. susidūrė vyro (gim. 1989 m.) vairuojamas automobilis „BMW” su šalikelėje stovinčiu automobiliu „VW Passat”, kuris po smūgio atsitrenkė į automobilį „Chrysler”, o šis – į „Audi 80”. Pirminiais duomenis automobilio „BMW” vairuotojui nustatytas 1,74 prom. girtumas“.

Dėl šios eismo nelaimės pradėtas tyrimas, informuoja policija.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ ragina visus kauniečius fiksuoti neįprastus įvykius Kaune, dalintis informacija taip užtikrinant savalaikį informacijos pateikimą kauniečiams, kuriems ji aktuali ir svarbi.

Dalintis naujienomis ir informacija iš Kaune vykstančių įvykių kiekvieną dieną ir naktį galite tradiciniais būdais: telefonu, Feisbuko privačiomis žinutėmis ar talpinant informaciją į specialią formą „Pranešk naujieną“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA