Jazzu ir Leono Somovo dainų klausėsi sausakimša „Žalgirio“ arena | Kas vyksta Kaune

Jazzu ir Leono Somovo dainų klausėsi sausakimša „Žalgirio“ arena

delfi.lt 2016/12/27 09:08
Delfi.lt nuotr.

Jazzu ir Leono Somovo duetas pirmadienį pakerėjo pilnutėlės Kauno „Žalgirio“ arenos klausytojų širdis.

M.A.M.A geriausia metų grupe tris metus iš eilės tapęs Jazzu ir Leono tandemas kauniečių ovacijas pelnė jau nuo pirmųjų akordų.

Koncertą Jazzu pradėjo atlikdama dvi dainas iš naujojo albumo „Moments“. Po jų dainininkė pripažino, kad jai šiek tiek baisu koncertuoti prieš tiek daug žmonių ir iškart sulaukė šventiškai nusiteikusios publikos padrąsinimo – ovacijų.

Po dar kelių jau žinomų kūrinių Jazzu liaupsino Kauną: „Ką čia slėpti, jūs mūsų mylimiausias miestas!“

Dainos „Po mano oda“ metu visa arena nutvisko telefonų šviesomis, publika taip pat dainavo kartu ir „Lower Than the Ground”.

Jautriąją „Tylą“ vietoje Jazzu atliko pritariamoji vokalinė grupė iš Kauno „Original Copy“, dalyvavusi praeito sezono TV projekte „X faktorius“. Po jos sekė Leono Somovo solinis intarpas. Jam pasibaigus Jazzu į sceną grįžo su kita suknele.

Tradiciškai Leono Somovo ir Jazzu koncertuose užburia garsas. Pirmu apple‘u grojantis Leonas Somovas, šiuo metu ryžtingai besiveržiantis į pasaulio elektroninės muzikos rinką, jau senai garsėja kokybišku turiniu. Justė Arlauskaitė-Jazzu nuolat dalyvauja įvairiausiuose tarptautiniuose muzikos projektuose, savo dueto repertuarą atlieka itin aistringai, abejingų salėje – nebelieka.

Didžiausi grupės hitai, tokie kaip „Lower Than the Ground“, kurį galima išgirsti net ir Indonezijoje, visų skausmingą meilę išgyvenančių širdžių himnas „Ką tu su manim darai?“, sintezatorių atgimimui atiduota duoklė „Nieko apie mus“ ar daina, kuri ypač daug reiškia pačiai atlikėjai – „Po mano oda“ ir daugybė kitų skamba ir turo „Winter Is Coming“ koncertuose.

„Winter Is Coming“ – ir pareiškimas, ir romantiška žinutė, ir perėjimas į kitą etapą, į naują baltą lapą, kuriame, tikėtina, gims naujos dainos, gerbėjų godžiai laukiamos ir kaskart sutinkamos ovacijomis.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA