Kalėdinis gerumas plinta: vargingas šeimas pradžiugino „BMW“ fanai, Kauno benamius – du kauniečiai | Kas vyksta Kaune

Kalėdinis gerumas plinta: vargingas šeimas pradžiugino „BMW“ fanai, Kauno benamius – du kauniečiai

Organizatorių nuotr.

Kalėdinės dvasios ir nuotaikos skleidimu neabejingi kauniečiai šiais metais vėl nusprendė pradžiuginti tuos, kam šventinių džiaugsmo akimirkų dažnai pritrūksta, o artimieji jų nepakviečia prie vieno bendro stalo.

„BMW“ vairuotojai pradžiugino sunkiai gyvenančias šeimas

Artėjant didžiosioms metų šventėms, šventinėmis girliandomis savo automobilius pasipuošę „Kauno BMW“ asociacijos nariai sumanė padėti dviem šeimoms, suteikdami visokeriopą pagalbą. Iš vietos seniūno gavę informaciją apie skurdžiai gyvenančias šeimas, jas aplankė, išsiaiškino, ko jiems trūksta ir penktadienį, prieš pat Kūčias, dar kartą sugrįžo į svečius.

Asociacijos nariai dėkoja visiems, pridėjusiems prie gerumo akcijos palaikymo, kurie noriai aukojo reikalingus daiktus vargingai gyvenančioms šeimoms.

Aplankius pirmąją Jiezno apylinkėse gyvenančią šeimą, kuri gyvena itin skurdžiai, bet tvarkingai, sutiko tris mažamečius vaikus, kuriems atvežė įvairiausių žaislų, batelių ir drabužėlių. Ši šeima per šventes galėjo nesukti galvos, kuo reikės pamaitinti ar per šventes pradžiuginti mažuosius Jiezno gyventojus.

Antroji šeima bent kurį laiką galės gyventi šilčiau, nes gerumo nestokojantys žmonės jiems atvežė malkų bei vaišių gausiam Kalėdų stalui. Papuošę eglutę ir pradžiuginę vienišą mamą, kuri augina penkias mergaites, kauniečiai patraukė namų link.

Kalėdinę dieną nepamiršo Kauno benamių

Šventinę pirmąją Kalėdų dieną du kauniečiai Valdas Kraskauskas ir Paulius Urbonavičius sumanė dieną praleisti ne prie tradicinio stalo, o pasidalinti savo gerumu su Kauno benamiais.

Kauniečiai, apsipirkę viename prekybos centre, lankė įvairiose Kauno vietose gyvenančius benamius, kuriuos pradžiugino kalėdinėmis vaišėmis, kuriomis likimo nuskriaustus ir normalaus gyvenimo būdo nesugebančius vesti kauniečius pavaišino įvairiais produktais, kuriuos galime sutikti kone ant kiekvienos šeimos gausaus kalėdinio stalo.

Tikime, kad tai ne vienintelės gerumo akcijos, kurias sugalvojo patys kauniečiai ir viliamės, kad kiekvienais metais atsiras vis daugiau žmonių, kurie švenčių metu pradžiugins ne tik šeimos narius, bet ir kitus žmones, kurie dažniausiai lieka pamiršti net ir per didžiausias metų šventes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA