Kas vyksta Kaune per Kalėdas? (gruodžio 23-26 dienų programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune per Kalėdas? (gruodžio 23-26 dienų programa)

R. Tenio nuotr.

Štai ir atėjo ilgai lauktas šventinis savaitgalis. Ir nors daugiausiai laiko leisime besiruošdami vaišėms ar keliaudami į svečius, Kaune vyks ir renginių, kuriuos verta aplankyti – jų programą čia ir pristatome (daugiau informacijos apie kiekvieną renginį rasite paspaudę ant jo pavadinimo).

Mišios

Nevalia pamiršti, jog šventiniu laikotarpiu reikia apsilankyti bažnyčioje. Kūčių vakaro – Piemenėlių mišios Šv. Apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje, Kristaus Prisikėlimo bazilikoje prasidės 22 valandą, Šv. Arkangelo Mykolo ir Šv. Kryžiaus bažnyčiose – 21 valandą. Piemenėlių mišios nevyks Šv. Juozapo, Kristaus Prisikėlimo (mažojoje) bažnyčiose.

Tuo tarpu Kalėdų pirmąją ir antrąją dienomis mišios vyks visose išskyrus Švč. Trejybės bažnyčią.

Šarūno Vabolio koncertas

Tiems, kurie jau nusipirko ir supakavo visas kalėdines dovanas, metas atsipalaiduoti. Penktadienį, gruodžio 23-ąją nuo 21 valandos „Sandėlyje by Volfas Engelman“ jums savo muziką pristatys Šarūnas Vabolis. Sandėlininkai rekomenduoja rezervuotis staliuką iš anksto.

Varpų muzikos koncertas

Gruodžio 24-ąją ir gruodžio 25-ąją Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje skambės neeilinė muzika – Kauno kariliono varpais Austėja Staniunaitytė skambins puikiai žinomas kalėdines dainas bei giesmes. Koncertų pradžia – 16 valandą.

Baltic Balkan Kalėdos 

Didelio populiarumo sulaukiančius vakarėlius organizuojantys „Baltic Balkan“ kviečia Kalėdas sutikti drauge su jais ir sekmadienį 21 valandą atvykti į „Sandėlį by Volfas Engelman“. Sandėlininkai žada, kad meilė pietietiškai muzikai, lietuvių užsidegimas linksmintis ir puikią nuotaiką kurianti grupė išjudins kiekvieną. Renginys mokamas, rekomenduojama rezervuotis staliukus.

Orientacinis žaidimas 

Tiems, kurie antrąją Kalėdų dieną nori praleisti turiningai, Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras siūlo sudalyvauti nemokamame orientaciniame žaidime „Kalėdinio miestelio paslaptys“. „Legenda byloja, kad pačioje Lietuvos širdyje yra miestas, kuris kartą metuose įgauna ypatingą pavidalą, dovanoja žmonėms gėrį bei džiaugsmą, šviečia ryškiausiomis spalvomis ir tiesiog spinduliuoja šilta Kalėdine dvasia. Tas miestas geriau žinomas Kauno vardu, bet ar žinote kokias paslaptis slepia po jį išsibarstę Kalėdinio miestelio akcentai?“ – klausia organizatoriai ir kviečia registruotis į orientacinį žaidimą, kuris prasidės 16 valandą.

„Iš širdies į širdį“ renginiai

Iniciatyva „Iš širdies į širdį“ šį savaitgalį ir vėl siūlo visiškai nemokamus renginius, skirtus šventiniam laikotarpiui. Jūsų dėmesiui aktyvistai pristato net keletą koncertų, vyksiančių įvairiose miesto vietose visiškai nemokamai.

Less Feeling & Balsys koncertas

„Sandėlis by Volfas Engelman“ ir antrąją Kalėdų dieną lauks visų, norinčių šventes paminėti kitaip – linksmiau ir ne prie giminių vaišėmis nukrauto stalo. Nuo 21 valandos prie pulto stos Less Feeling ir Balsys, kurie žada – bus labai, labai smagu. Sandėlininkai rekomenduoja rezervuotis staliuką!

Daugiau renginių, vykstančių Kaune, rasite mūsų renginių kalendoriuje. O kad netikėtos orų permainos neužkluptų ir nesugadintų šventinės nuotaikos, orų prognozę rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA