Kauno policijai specialaus reido metu padėjo miško žvėrys | Kas vyksta Kaune

Kauno policijai specialaus reido metu padėjo miško žvėrys

R. Tenio nuotr.

Vilkas, Briedis ir Kiškis vėl sugrįžto į Kauną. Praeitais metais džiuginę viešojo transporto keleivius, šiemet miško žvėreliai susidraugavo su miesto šuniuku – policininku Amsiu. Artėjant gražiausioms metų šventėms visi kartu norėjo nustebinti miesto vairuotojus bei priminti apie saugų bei atsakingą vairavimą švenčių metu.

Šiandien Kaune, Tunelio g., vykusio specialaus reido metu buvo tikrinamas vairuotojų blaivumas, o visa kalėdine nuotaika bei improvizacijomis papildė prie pareigūnų prisijungę žvėreliai, kurie keleiviams dalino atšvaitus, kad neliktų nepastebėti tamsiu paros metu ar esant blogam matomumui, o vairuotojus kvietė išmėginti akinius, kuriuos užsidėjus matomas toks vaizdas, kokį mato alkoholį vartojęs asmuo.

„Vairuotojai šiek tiek nustebo, kuomet policijos pareigūnui sustabdžius automobilį, užkalbinso ir mažą, bet svarbią dovanėlę – atšvaitą, įteikė šventiniai personažai – Vilkas, Briedis, Kiškis, ar policijos šuo Amsis.“, – akcijos nuotaikomis dalinasi viešosios įstaigos „Artima kultūra“ vadovas Danas Viluckas.

„Mūsų tikslas – ne tik atkreipti visuomenės dėmesį, bet ir svarbiausia priminti, kad visada, o ypač dabar, artėjant šventėms, kuomet dažnas prie vaišių stalo kelia vyno taurę, vairuotojai nevairuotų vartoję alkoholio“, – pabrėžia Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos viršininkas Danas Česnauskas.

Akcijos organizatoriai – VšĮ „Artima kultūra“, Kauno apskrities policija ir radijas „Tau“, kvietė vairuotojus ir keleivius linksmai, o svarbiausia, prasmingai ir saugiai, sutikti gražiausias metų šventes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA