Nustatė, kas iš tiesų įvyko požeminėje perėjoje vidury dienos | Kas vyksta Kaune

Nustatė, kas iš tiesų įvyko požeminėje perėjoje vidury dienos

Kas vyksta Kaune nuotr.

Gruodžio 15 d. apie 13:30 val. policijoje buvo gautas vyro (36 m.) pareiškimas, kad jam būnant požeminėje perėjoje, Kaune, Vytauto pr., prie jo priėjo trys nepažįstami asmenys ir pradėjo konfliktuoti.

Pasak jo, išsigandęs ir norėjęs išvengti konflikto, jis nubėgo į požeminę perėją, tačiau tenai vienas iš nepažįstamųjų pargriovė, spyrė į koją, atėmė turėtą sulankstomą peilį ir keletą kartų dūrė į koją.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas byloje dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, pagal LR baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d.

Tyrimo metu kriminalistai surinko pakankamai duomenų, leidžiančių pagrįstai manyti, kad nukentėjusio kiti asmenys neužpuolė  ir jokio panašaus konflikto nebuvo, pareiškėjas peiliu susižalojo pats. Vėliau, atvykęs į policijos įstaigą, pareiškėjas patvirtino, kad jo niekas neužpuolė ir paaiškino, kad peiliu koją susižalojo pats.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA