Kaunietis: man tiesiai į akis pasakė, kad norėjo pamokyti, kaip reikia vairuoti | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: man tiesiai į akis pasakė, kad norėjo pamokyti, kaip reikia vairuoti

Video stop kadras

Vos sulaukę nuotraukų, kuriose – įrodymai, kad kai kurie vairuotojai stokoja pagarbos pėstiesiems, iš portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų gavome ir įrodymą, kad dalis jų stokoja ir pagarbos vieni kitiems.

„Susiduriu su tokiais vairuotojais kiekvieną dieną, jeigu siųsčiau jums visus įrašus, greitai atsibosčiau… Mano kasdienis maršrutas yra tokiose vietose, kur kas antra mašina pažeidinėja taisykles, pavyzdžiui, žiedas prie bazių“, – pasakojo jis ir teigė, kad nėra linkęs skųsti pažeidimų, tačiau šis vairuotojas jį išvedė iš kantrybės.

Kauniečio teigimu, tokį užlindimą persirikiuojant galėjo išprovokuoti pačioje vaizdo įrašo pradžioje užfiksuotas jo apsisukimas. „Aš suprantu jo pyktį, kažkiek sutrukdžiau jam kelionę, bet iškart buvo įjungtas avarinis ir atsiprašyta už situaciją, nes ji buvo netyčinė, tiesiog netilpau apsisukti, o jo veiksmai buvo tyčiniai“, – tvirtino vyras ir pridūrė, jog net vaizdo įraše matosi, kaip jis ratu užvažiuoja ant gatvės bortelio tam, kad greičiau apsisuktų ir nebetrukdytų eismo.

Tiesa, problemos vaizdo įrašu pasidalinęs vairuotojas taip nepaliko – kadangi paaiškėjo, kad įžūliai pasielgusio „Audi“ vairuotojo namai jam pakeliui, vyras nusprendė paklausti, kodėl taip buvo padaryta.

„Man kažkaip pakeliui buvo, todėl nuvažiavau paskui. O sureagavo tai jis taip, kad išlipdamas pasiruošė šluotą sniegui valyti. Tik kad kalbos tonas keitėsi, kai suprato, kad buvo nufilmuotas“, – pasakojo kaunietis.

„Nesu kažkoks „stukačius“ ar ką, bet šis žmogus man tiesiai į akis pasakė, kad taip norėjo pamokyti, kaip reikia vairuoti. Nors ir vyresnio amžiaus, kultūringai atrodantis vyras…“ – stebėjosi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA