Informatiką geriausia studijuoti KTU, finansus – ISM, pedagogiką – VDU | Kas vyksta Kaune

Informatiką geriausia studijuoti KTU, finansus – ISM, pedagogiką – VDU

BNS 2016/12/07 10:41
ASociatyvi / R. Tenio nuotr.

Universitetų ir kolegijų siūlomas studijas lyginę žurnalo „Reitingai“ leidėjai paskelbė, kad informatikos inžineriją geriausia studijuoti Kauno technologijos universitete (KTU), finansus – ISM Vadybos ir ekonomikos universitete, pedagogiką – Vytauto Didžiojo universitete (VDU).

Naują žurnalo numerį trečiadienį pristatę reitingų sudarytojai įvertino daugiau kaip 70 studijų krypčių ir konkrečias specialybes reitingavo atsižvelgdami į darbdavių nuomonę apie studijas baigusiuosius, priimtų studijuoti pirmakursių balus, alumnų įsidarbinimą ir gaunamą atlyginimą bei kitus rodiklius.

Vilniaus universitetas (VU) yra pirmas 31-oje vertintoje bakalaurų rengimo studijų kryptyje, VGTU – aštuoniose, KTU – penkiose vertintose bakalaurų rengimo studijų kryptyse, o dar trijose – vienintelis tos krypties studijas vykdantis universitetas.

Kolegijų bakalaurų studijas taip pat įvertinę žurnalo autoriai paskelbė, kad Vilniaus kolegija yra pirma 17-oje vertintų profesinio bakalauro rengimo studijų krypčių, o dar trijose – vienintelė tos krypties studijas vykdanti aukštoji mokykla. Kauno kolegija yra pirma septyniose vertintose profesinio bakalauro rengimo studijų kryptyse, o dar trijose – vienintelė tos krypties studijas vykdanti aukštoji mokykla.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA