Pirmadienio vakarą Kaune partrenkti mažiausiai trys pėstieji | Kas vyksta Kaune

Pirmadienio vakarą Kaune partrenkti mažiausiai trys pėstieji

"Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Vos sutemus, pirmadienio vakarą pasipylė avarijos, kurių metu nukentėjo pėstieji.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo, jog apie 17 valandą Linkuvos gatvėje susidarė spūstis dėl partrenkto žmogaus.

Kaip lrytas.lt teigė policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė, apie 16:17 val. šioje gatvėje buvo partrenkta senyvo amžiaus moteris. Pirminiais duomenimis, „Nissan“ markės automobilis 70-ies metų amžiaus moterį partrenkė ne pėsčiųjų perėjoje.

Dėl moters patirtų traumų ji buvo pristatyta į ligoninę, o eismą šioje vietoje kurį laiką reguliavo policijos pareigūnai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai šį vakarą fiksavo ir daugiau panašių nelaimių.

Apie 17 valandą Raudondvario plente taip pat buvo partrenktas pėsčiasis. Įvykio liudininkų teigimu, avarijos metu prie prekybos centro buvo sužalota moteris, ją medikai taip pat pristatė į ligoninę.

Dar viena avarija užfiksuota A. Baranausko ir Studentų gatvių sankryžoje. Kauno VPK budinčio teigimu, šioje vietoje „Toyota” markės automobilį vairavusi moteris partrenkė 1995 metais gimusį jaunuolį, ėjusį per pėsčiųjų perėją.

Pirminiais duomenimis, ir moteris, ir vaikinas kelio važiuojamąją dalį kirto degant žaliam šviesoforo signalui. Dėl patirtų sužalojimų vaikinas pristatytas į ligoninę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA