Raudondvario dvare Kalėdų eglutę įžiebė „Radistai” | Kas vyksta Kaune

Raudondvario dvare Kalėdų eglutę įžiebė „Radistai”

R. Tenio nuotr.

Praėjus vos kelioms dienoms po pagrindinės Kauno miesto eglutės įžiebimo, Raudondvario dvaro kieme taip pat pradėta justi kalėdinė nuotaika – čia įžiebta pagrindinė Kauno rajono kalėdinė eglė.

Kelias valandas susirinkusiuosius į eglutės įžiebimo renginį stebino pasakų personažai, grožėtis kvieti menininkų mugė, o kalėdinę nuotaiką kūrė kalėdinė muzika bei „Raudondvario dvaro pasaka“, kurią susirinkusiems papasakojo „Radistai“.

Renginį vainikavo įspūdingas ugnies šou. Pasirodymą į eglutės įžiebimą atskubėjusiems kūrė daugiau nei tuzinas techninio personalo ir daugiau nei dvidešimt atlikėjų, jo metu buvo sunaudota keli šimtai pirotechnikos užtaisų.

Į šventę susirinkusieji pastebėjo, jog šįmet, kitaip nei per praėjusius eglutės įžiebimus, nebuvo girdėti jokių politikų kalbų. Renginyje nepasirodė ir kasmetis eglutės įžiebimo Raudondvario dvare svečias – Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Penktadienį rajono mero laukia kelionė į Vilnių, kurios metu jis turės pasiaiškinti socialdemokratų partijos vadovybei dėl korupcijos įtarimų Kauno rajono savivaldybės administracijos direktoriui ir vicemerui. Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog šįryt meras iš opozicijos atstovų sulaukė ir siūlymo atsistatydinti.

Ši šventė – oficiali kalėdinio laikotarpio renginių pradžia ne tik Raudondvaryje, bet ir visame rajone, mat 25 seniūnijas atstovaujantys Kalėdų seneliai „išnešiojo“ Kalėdas po visus Kauno rajono kampelius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA