Didžiausias Lietuvoje ugnies šou nušvis Raudondvario dvare | Kas vyksta Kaune

Didžiausias Lietuvoje ugnies šou nušvis Raudondvario dvare

Organizatorių nuotr.

Gruodžio 1 d. 18 val. Raudondvario dvare nušvis Kauno rajono žaliaskarė. Kalendorinės žiemos ir šventinių renginių pradžią Kauno rajone skelbs „Radistai“ ir dar nematytas ugnies šou.

Tradicinė Kalėdų eglutės įžiebimo šventė prasidės patekus į Raudondvario dvaro kiemą: skambės kalėdinė muzika, atgis pasakų personažai, menų inkubatoriuje veiks reziduojančių menininkų mugė.

Nuo 18 val. „Raudondvario dvaro pasaką“ ves „Radistai“ Jonas ir Rolandas. Šventės kulminacija taps didžiausias šalyje ugnies šou. Jį kurs daugiau nei 20 atlikėjų, tuzinas techninio personalo, šimtai pirotechnikos užtaisų. Degantys kostiumai ir specialieji efektai atgabenti net iš užsienio. Vakarą užbaigs diskoteka su garsiausiu Lietuvos DJ duetu.

Įžiebta eglutė skelbs Kalėdinių renginių Raudondvario dvare ir visame Kauno rajone pradžią. 25 seniūnijoms atstovaujantys Kalėdų seneliai nuo pagrindinės eglės uždegs žibintus ir juos neš į visus Pakaunės krašto kampelius.

Gruodžio 1-ąją šventinėmis šviesos instaliacijomis pasipuošusiame Raudondvario dvaro kieme įsikurs šv. Kalėdų simbolis – prakartėlė, o nuo ketvirtadienio iki sekmadienio (popietėmis) parko lankytojus pasitiks ir kalbins smagūs pasakų personažai: Elza iš filmo „Ledo šalis“, Šrekas su Fiona ir Kalėdų senelis. Sušilti kvies dvaro cukrainė. Kiekvieną sekmadienį Raudondvario menų inkubatoriaus salėje vyks nemokami jaukūs animacinių pasakų kino seansai mažiesiems.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA