Nauji „LostEscape“ pabėgimo kambariai Kaune pretenduoja tapti geriausiais Europoje | Kas vyksta Kaune

Nauji „LostEscape“ pabėgimo kambariai Kaune pretenduoja tapti geriausiais Europoje

R.Tenio nuotr.


Nors pramogų pasirinkimas Kaune platus, tačiau ieškantiems įdomesnio, adrenalino ir nepamirštamų patirčių kupino laisvalaikio, tenka gerokai pasukti galvą. Neseniai Šančiuose įrengti nauji pabėgimo kambariai „Lost Escape” siūlo išbandyti tai, ko Kaune dar nebuvo – aukštesnio lygmens galvosūkių sprendimą.

Adrenalino gūsis garantuotas

Tam tikra mistika prasideda nuo pat pradžių. Kelionė į A. Juozapavičiaus prospekto pabaigoje esančioje teritorijoje 3L pažymėtą pastatą, jei tinkamai ją pateiksite – jau gali būti adrenalino prisotinto vakarėlio įžanga. Čia jūsų lauks puikiai įrengtos, šiltos, buvusios administracinės patalpos su keliomis galimybėmis – už vienų pasirinktų durų prasideda pabėgimo kambario labirintai…

Organizatoriai neduos aiškių užuominų, kas jūsų laukia,nes tai paslaptis… Jie tik patars pabėgimo kambarį įveikti keturiese ir uždarys, palinkėję sėkmės, už jūsų nugaros duris.

Pabėgimo kambaryje jus pasitiks prieblanda, keisti garsai, teks spręsti įvairius galvosūkius, šaradas ir logines bei kūrybines užduotis. Netrūks mistikos ir siaubo elementų. Labirintą įveikiančiai komandai- užduotis – per 60 minučių iš čia pasprukti, jei nespėsi – nežinia kuo viskas baigsis…

Kur galiausiai atsidursite – taip pat iš anksto nežinosite, mat kambariai turi ne vieną klaidų išėjimą. Nors kelionė bus vingiuota ir gniaužianti kvapą, tačiau laikas prabėgs akimirksniu, o patirti įspūdžiai tikrai atitrauks nuo kasdienių minčių ir rūpesčių.

Komandinis darbas, kuomet sieksite kuo greičiau įminti mįsles, sutvirtins ryšį ir leis geriau pažinti žmones, su kuriais pasiryžote leistis į šį nuotykį… Tai puikus būdas geriau pažinti ne tik kolegas, bet ir mokslo ar studijų draugus, jų reakcijas į netikėtumus, pasitikrinti ir save…

Jei žmonės sunkiai kerta užduotis ir laikas nenumaldomai senka – jums bus pasiūlyta pagalba, nes visą laiką jūsų kelionę stebi organizatoriai ir aktyviai dalyvauja padėdami komandos nariams, duodami užuominų.

Nuo faraonų iki piratų

Šiuo metu įmonė „Lost Escape” siūlo du pabėgimo kambarius: „Faraono prakeiksmas” ir „Karibų piratai”.

Virš žymiojo Egipto faraono kapo kabo grėsmingas užrašas: „Tą, kuris prisilies prie Faraono kapo, aplankys mirtis, plasnodama lengvais sparnais.“ Legenda byloja, kad kadaise šį kapą atkasinėjusių žmonių laukė juoda lemtis: po mėnesio jau nei vieno jų nebuvo gyvo.

Faraono kapas yra ir viename iš pabėgimo kambarių, ir jį bus būtina atidaryti. Ar pasitvirtins mistinis prakeiksmas? Jei nestinga drąsos, siūloma ateiti ir sužinoti.
Trumpiausias laikas, per kurį pavyko iš čia pasprukti buvo 52 minutės ir tik su trimis pagalbomis. Komandai, nestokojančiai azarto ir nieko nebijančiai , siūloma šį rezultatą gerokai pagerinti.

Pasak įmonės vadovo Evaldo Auglio, netrukus bus atverti dar du kambariai: „Pjūklas” ir „Banko apiplėšimas”.

Iš viso įmonė jau greitai pasiūlys pramogauti aštuoniuose malonią įtampą keliančiuose pabėgimo kambariuose.

Siekia aukštos kokybės

Įmonės vadovas Evaldas Auglys akcentavo, kad nuo kitų, bene 15-os pabėgimo kambarių Kaune, šie skiriasi, nes įkurti erdviose patalpose, užduotys kokybiškos, siekiama ne tik aukšto paslaugos lygio, bet ir būti išskirtiniais.

„Mūsų tikslas – pabėgimo kambarius- šią laisvalaikio pramogą Kaune pakelti į aukštesnį lygį”.

Ne veltui kambariuose reikia panaudoti pačias įvairiausias žinias: logikos, kūrybos, komandines, matematines, istorines bei galybę kitų.

„Pagaliau, radus išėjimą iš kambario, emocijos liejasi per kraštus, tai padeda susidraugauti kolektyvui, čia atsiskleidžia komandos narių psichologiniai vaidmenys: lyderiai, strategai, vykdytojai”, – aiškino E. Auglys.

Puiki atrakcija vakarėliams

Artėjant kalėdiniam laikotarpiui, šią pramogą pabandyti ir pamėgti turėtų ne tik įprasti bernvakarių, mergvakarių, įmonių vakarėlių dalyviai, teminių vakarų rengėjai, bet ir draugai ar net visiškai nepažįstami asmenys. Kalėdiniu metu, vietoj tradicinių vakaronių darbo kolektyvuose, populiarėja toks laisvalaikio praleidimo būdas.

Valandos žaidimas keturiems žmonėms kainuoja 50 eurų.

Išėjus iš labirintų kambario, netoliese yra erdvus salonas,kuriame gali įsikurti 12- 15 žmonių.Yra galimybė už papildomą mokestį užsisakyti maisto, išgerti kavos, aptarti patirtus įspūdžius, pabendrauti tarpusavyje ir galbūt ryžtis įveikti dar vieną pabėgimo kambarį.

Pabėgimo kambariai „Lost Escape” yra Ž. Šančiuose, A. Juozapavičiaus pr. 3L, telefonas pasiteirauti: 8601 01027. Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA