Antradienį vairavimas kauniečiams tapo iššūkiu: avarijos ant kiekvieno kampo | Kas vyksta Kaune

Antradienį vairavimas kauniečiams tapo iššūkiu: avarijos ant kiekvieno kampo

"Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Naktį sulaukus gausaus sniego ir kiek stipresnio šaltuko, vairuotojams kelionės tapo tikru žiemišku iššūkiu – tokiu, jog kai kurie net pradėjo svarstyti, jog šiemet ne tik kelininkus žiema užklupo netikėtai.

[galerija kiek=”4″]

Ryte vairuotojai vieni kitus įspėjo, jog gatvės nuvalytos ne visame mieste ir reikėtų vairuoti atsargiau, tačiau daugelis į šiuos įspėjimus neatkreipė dėmesio ir važiavo kaip įpratę. Tai – viena iš priežasčių, kodėl mieste dieną pasipylė itin daug avarijų. Vairuotojai pasakoja, jog eismą sunkina ir keliuose vis dar vykstantys remonto darbai bei pėsčiųjų neatsargumas.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, antradienį gatvėse buvo partrenkti mažiausiai šeši pėstieji. Tiesa, greitosios pagalbos budintys teigė kol kas padidėjusio darbo krūvio nepastebėję.

Tuo tarpu techniniai įvykiai eismą mieste stabdė bene kas valandą. Du ar daugiau automobilių susidūrė Taikos prospekte netoli Draugystės žiedo, Aklųjų ir Silpnaregių sankryžoje, Jonavos gatvėje, Baltų prospekte ir kitose judriose Kauno gatvėse.

Šiuo metu portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša apie itin lėtai judantį eismą Nuokalnės gatvėje (važiuojant link Savanorių prospekto), Partizanų gatvėje (važiuojant link prekybos centro „Savas“), kylant ir leidžiantis Parodos gatve.

Vairuotojai taip pat perspėja, jog dalis Kauno kelių yra itin slidūs, todėl vertėtų laikytis saugaus greičio bei atstumų nuo kitų transporto priemonių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA