Norėjo pavogti eglutės papuošimą: planas nepavyko | Kas vyksta Kaune

Norėjo pavogti eglutės papuošimą: planas nepavyko

J. Danielevičiaus nuotr.

Praėjus vos kelioms dienoms nuo Kauno eglės įžiebimo, jau bandyta pasisavinti jos puošybos elementą – kėdę.

Pirmadienio vakarą žinomas Kauno fotografas Jonas Danielevičius savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino nuotrauka eglutės papuošimo, kurį bandyta paprasčiausiai išsinešti namo.

„Mieli miestelėnai ir svečiai, džiaukimės kalėdine Kauno eglute saikingiau“, – rašė J. Danielevičius. „Šita kėdė jau buvo pakeliui iš Rotušės aikštės vieno piliečio glėbyje.“

Portalui „Kas vyksta Kaune“ vyras pasakojo, jog kėdutę ir ją nusinešti bandžiusį žmogų pastebėjo prie eglutės puošimo prisidėję merginos. „Jos pamatė tą žmogų, paėmė ir atnešė kėdutę iki mūsų namelio, kuriame dabar esame – paprašė pasaugoti, nes kol ji nepritvirtinta, tol tikrai lieka šansų, kad dings“, – teigė fotografas.

Jo teigimu, ši kėdė – kol kas vienintelis eglutės puošybos elementas, nukentėjęs nuo itin didelio žmonių, norėjusių išvysti pagrindinę miesto eglę pirmosiomis dienomis po įžiebimo, kiekio.

„Šita kėdė – vienintelė nepritvirtinta. Yra dar viena klibanti kėdutė, bet žiūrėsime, kaip ten bus. Pirmąją dieną labai dideli žmonių srautai buvo, dabar jau šiek tiek ramiau visi, su vaikais čia lankosi“, – svarstė J. Danielevičius ir pridūrė, jog nors dienomis viskas – tvarkinga, nežinia, kas prie eglutės vyksta miestui ištuštėjus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA