Užstatyto „Opel“ istorija: visi taškai ant „i“? | Kas vyksta Kaune

Užstatyto „Opel“ istorija: visi taškai ant „i“?

Video medžiagos nuotr.

Pirmadienio vakarą portale „Kas vyksta Kaune“ pasirodė istorija apie tai, kaip vienoje Kauno gatvių buvo pasielgta su prie namo tvoros paliktu „Opel“ markės automobiliu.

Nors tuo metu atrodė, jog situacija – aiški, bėgant dienoms su įvykiu susiję kauniečiai pateikia savo versijas ir atskleidžia vis daugiau situacijos detalių. Tiesa, pastarosios nesutampa.

Pirmadienį vaizdo įrašą atsiuntęs kaunietis tvirtino, jog tokią situaciją pro savo langus mato jau ne pirmą kartą. Tačiau į portalą „Kas vyksta Kaune“ po kelių dienų kreipęsis vaizdo įraše užfiksuotas vyriškis, kuris „Opel“ automobilį ir užstatė, papasakojo visai kitokią istoriją.

Jo teigimu, „Opel“ vairuotojo jo draugė paprašė toje vietoje automobilio nepalikti, mat per jį į namo kiemą negalės įvažiuoti baldus atvežantis autobusiukas. Tačiau į tokį prašymą buvo atsakyta necenzūriniais žodžiais, todėl automobilio užstatymu siekta sulaukti atsiprašymo už įžeidimus.

[susije_video kurie=””]

„Užstačiau automobilį, nes norėjau, kad jie ateitų ir atsiprašytų mano draugės, niekam neleisiu jos įžeidinėti. Gindamas jos ir savo garbę, taip pasielgiau“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ tvirtino vyras.

Tuo tarpu pats „Opel“ vairuotojas tvirtina jokios moters nematęs, o baldai minėto įvykio metu minėti taip pat nebuvo. Interneto erdvėje pasirodė minėto vairuotojo komentaras. Jo autentiškumą patvirtino portalo „Kas vyksta Kaune” šaltiniai.

„Esu „Opeliuko“ vairuotojas, taigi keletas faktų nuo manęs: 1) priparkavau automobilį, 2) pro langą išlindo vyriškis ir grasinančiu tonu „paprašė“ patraukti automobilį, 3) paaiškinau, kad nepažeidžiau jokių taisyklių ir, nenorėdamas veltis į bereikalingas diskusijas, nuėjau, 4) jokie baldai minėti nebuvo, 5) jokia moteris pasirodžiusi nebuvo, 6) nesikeikiau ir nemačiau prasmės ginčytis“, – komentaruose po tekstais pasakojo vyras.

Tuo tarpu išsamiau situacijos jis komentuoti nepanoro – esą nėra prasmės, nes įvykis jau praeityje ir jis nenorintis veltis į bereikšmes diskusijas. Tuomet, kai automobilis buvo užstatytas, vyriškis kreipėsi į policiją, o atvykę pareigūnai visureigių savininkui liepė automobilius patraukti ir netrukdyti eismo.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad po tekstais skaitytojai turi reikšti etikos ir moralės normas atitinkančią nuomonę, necenzūriniai ir įžeidžiantys komentarai bus trinami.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA