Užstatyto automobilio istorijos dalyvis pateikia patikslintą informaciją: tiesiog norėjome garbingo atsiprašymo | Kas vyksta Kaune

Užstatyto automobilio istorijos dalyvis pateikia patikslintą informaciją: tiesiog norėjome garbingo atsiprašymo

Video medžiagos nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune” kreipėsi istorijos, kurioje buvo užstatytas „Opel” automobilis, dalyvis, kuris paaiškino tikslesnes įvykio aplinkybes.

Anksčiau rašėme, kad Kaune, vienoje gatvėje, buvo užstatytas „Opel” automobilis, jis užtvertas iš abiejų pusių su džipais.

Į redakciją kreipėsi džipų savininkas ir patikslino informaciją, ja dalinamės su skaitytojais.

„Istorija buvo papasakota tik iš vienos pusės, situacija buvo pateikta klaidingai, be to, po tekstu pateikti išsigalvoti, šmeižiantys duomenys, esą esu susijęs su nusikalstamu pasauliu, ar kad mano automobiliai iš Anglijos ir pan. Patikinu, kad tai netiesa, esu dirbantis, išsilavinęs, intelektualus asmuo. Negaliu leisti, kad aš ir mano artimieji būtų įžeidinėjami, tad pasakoju, kaip vyko ši istorija.

Pirmiausiai atvyko ir pasistatė „Opel” automobilį prie namo asmuo, kadangi man kaip tik tuo metu turėjo atvežti baldus autobusiukas (kuris matosi video medžiagoje), mano draugė pro langą mandagiai paprašė „Opel” savininko patraukti automobilį, kad autobusiukas čia galėtų privažiuoti ir iškrauti baldus. Tačiau, mano draugė buvo palydėta necenzūrinės leksikos žodžiais.

Jie iškeikė mano draugę ir tuomet kaip tik grįžau aš. Draugė papasakojo, kas įvyko, sumąstėme užstatyti automobilį „Opel”, kad sužinotume, kas to automobilio savininkas, kuris keikia man artimą žmogų mano paties kieme. Norėjome, kad jis ateitų ir garbingai atsiprašytų.

Užstačiau automobilį, nes norėjau, kad jie ateitų ir atsiprašytų mano draugės, niekam neleisiu jos įžeidinėti. Gindamas jos ir savo garbę, taip pasielgiau.

Užstatęs automobilį parėjau namo, o jie iš šalia esančio pastato filmavo. Jie neatėjo paprašyti, kad patraukčiau automobilį, o iškart iškvietė policiją. Policijai paprašius, aš patraukiau automobilius, minėtas asmuo išvažiavo. Istorija tuo nesibaigė, buvo paviešinta internete, tačiau antroji įvykio pusė – aš – pakalbinta nebuvo. Tad, prašau informuoti visuomenę, kaip situacija vyko iš tikrųjų”, – pasakojo džipų savininkas.

Vyras teigia, kad istoriją paviešinus internete, jis sulaukia grasinimų, jo draugė taip pat, tad nori supratingumo ir, kad istorija būtų aprašyta iš abiejų pusių.

Portalas „Kas vyksta Kaune” primena, kad po tekstais skaitytojai turi reikšti etikos ir moralės normas atitinkančią nuomonę, necenzūriniai ir įžeidžiantys komentarai – bus trinami.

Tai – portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuomonė, už kurią redakcija neatsako. Jei ir jūs norite pasidalinti savo nuomone, užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA