Kaunietis užfiksavo nemokamą šviesų diskoteką Šiaurės prospekte | Kas vyksta Kaune

Kaunietis užfiksavo nemokamą šviesų diskoteką Šiaurės prospekte

Video stop kadras

Atėjus tamsiajam metų laikui kauniečiai neretai stebisi gatvių apšvietimu. Tiesa, dažniausiai tai būna nuostaba dėl to, jog jis neveikia. Šįkart į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietis, taip pat užfiksavęs neeilinį jų veikimą.

„Šiaurės prospektas, diskoteka!“ – taip savo atsiųstą vaizdo įrašą pakomentavo Klaidas.

Antradienį apie 18 valandą užfiksuotame vaizdo įraše matosi, kaip gatvę apšviečiančios lempos kas kelias sekundes išsijungia, taip prospektą paskandindamos visiškoje tamsoje.

UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ budėtojas portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, jog pranešimo apie šį gedimą dar nėra gavęs, todėl galimos tokio apšvietimo veikimo priežasties nurodyti kol kas negalėtų.

Išsiaiškinti, kodėl gatvės apšvietimo stulpai taip veikia ir pašalinti gedimą į Šiaurės prospektą buvo išsiųsti specialistai.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog apie netvarkingai veikiantį gatvės apšvietimą bet kuriuo paros metu galite pranešti tel. nr. 8 (37) 746444 arba 8 (37) 341324.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA