Žaliakalnyje siūloma padėkoti už skylėtą šaligatvį | Kas vyksta Kaune

Žaliakalnyje siūloma padėkoti už skylėtą šaligatvį

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai dalinasi informacija apie Zanavykų gatvėje, prie 7 namo neseniai atsiradusia ypatinga dėžute su ironiškais užrašais: „Padėkų dėžutė už šaligatvį”, „Pinigų nėra – laužykit kojas!” bei „Čia Kaunas susitvarkė 2015 m.”

[galerija kiek=”8″]

Kaip pasakoja kauniečiai, taip norima atkreipti dėmesį į problemą – duobėtą ir kreivą Zanavykų gatvės šaligatvį, ypač atkarpą nuo gatvės pradžios, einant iš Savanorių prospekto iki Zanavykų turgaus, į kurį daugelis priversti keliauti duobėtu taku.

Kaunietė Elena pasakojo, kad dėžutę praeidama čia mato jau apie mėnesį, tačiau niekas nesikeičia: „Dėžutę sugalvojo pakabinti seniūnaitis, nes nusibodo prašyti, kad sutvarkytų šaligatvį iki turgaus. Tik pažvelkite, kokios duobės! Moteriškės keliaudamos nuolat kliūna, o jų nemažai link turgaus keliauja jau garbingo amžiaus, su nešuliais, nemažai pro čia ir mamų su vaikų vežimėliais važiuoja, tikrai sunku laviruoti tarp duobių. Pati mačiau, kaip senolės klumpa. Be to, čia joks autobusas ar troleibusas neveža”, – kalbėjo vietinė gyventoja Elena.

Ji sakė, kad pinigų į dėžutę niekas nededa, ir tądien pažvelgus tebuvo simboliškai įmesta 10 centų, ji esą, kaip būdas atkreipti atsakingų asmenų dėmesį į duobėto šaligatvio problemą.

„Reikia sutvarkyti, žiauru, ilgai jau neremontuota, beje, kai asfaltavo šalia esančią gatvę, kodėl gi neužlopė ir Zanavykų gatvės šaligatvių, jie tikrai baisūs”, – kalbėjo kaunietė. Visgi, moteris tikisi, kad problemą paskleidus platesniam žmonių ratui – atsakingi asmenys imsis ją renovuoti: „Tai ne vienerių metų problema, reikia pagaliau imtis ją spręsti”, – teigė Elena.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA