Du žinomi maitinimo įstaigų prekės ženklai iš Vilniaus plečiasi į Kauną | Kas vyksta Kaune

Du žinomi maitinimo įstaigų prekės ženklai iš Vilniaus plečiasi į Kauną

R. Tenio nuotr.

Jau greitai kauniečių skrandžius galės pasiekti ir sostinėje išgarsėjusių prekės ženklų maistas – Kaune jau kuriasi „Keulė Rūkė“ bei „Jurgis ir Drakonas“ maitinimo įstaigos, kurias pamėgo vilniečiai.

Pastarasis, beje, jau spėjo išsirinkti ir vietą, kurioje bus priimami kauniečiai – restoranas atsidarys Kurpių gatvėje, anksčiau trumpai čia veikusio restorano „Opandanekanda” patalpose.

„Atkreipėme dėmesį, jog tokios vietos Kaune dar nėra, kur būtų galima praleisti laiką su vaikais, šeimos restorano, tad nusprendėme, jog jau būtų pats laikas“, – apie sprendimą plėstis pasakojo atstovai.

Pasak jų, nors miestas ir kitas, maisto kokybe nereikėtų net abejoti – pirmosiomis dienomis į Kauną atvyks senieji virtuvės šefai iš Vilniaus, kurie perduos kulinarines paslaptis kolegoms laikinojoje sostinėje.

„Kauniečiai to ir turėtų tikėtis – jaukios, šiltos, mielos vietos šeimai ir ne tik“, – į klausimą ko turėtų laukti pirmieji lankytojai atsakė „Jurgis ir Drakonas“ restoranų komunikacijos vadovė.

Ji atskleidžia, jog ilgai varvinti seilės neteks – darbuotojai jau apmokomi, iš Neapolio atgabenta picų kepimo krosnis. Restoranas duris turėtų atverti gruodžio pirmąją savaitę.

„Keulė Rūkė“ dar apipinta paslaptimis

Spalio pabaigoje pareiškę, jog prisidės prie Kauno tapimo moderniu miestu, „Keulė Rūkė“ davė užuominą, jog atkeliauja ir į laikinąją sostinę. Tiesa, išsamesnės informacijos apie šiuos ketinimus nėra.

Restorano atstovas Rokas Medonis teigė, jog negali suteikti jokių patvirtinimų, kad jie išties plečiasi į Kauną, kol nėra baigti visi biurokratiniai darbai. Pasak jo, visad gali nutikti blogiausia ir planai planai gali sugriūti, tačiau informacijos apie naują „Keulė Rūkė“ restoraną galima tikėtis greitu metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA