Tragiška nelaimė daugiabučio laiptinėje: vienas žmogus mirė, du ligoninėje (patikslinta) | Kas vyksta Kaune

Tragiška nelaimė daugiabučio laiptinėje: vienas žmogus mirė, du ligoninėje (patikslinta)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Ne vienas portalo Kas vyksta Kaune” skaitytojas šeštadienio vakarą teiraujasi, kas vyksta V. Landsbergio-Žemkalnio gatvės 17 name, kur suvažiavo penki policijos ekipažai, trys greitosios pagalbos automobiliai.

Į Kas vyksta Kaune” redakciją parašęs šio namo gyventojas teigė, kad namo laiptinėje apie 19 valandą buvo užpultas ir nužudytas žmogus.

Vienas žmogus mirė, jį užpuolė laiptinėje, yra išvežtų ir į ligoninę. Beje, prieš įvykį šalia namo buvo pastebėti keli asmenys, žiūrėję į laiptinės langus ir kažko galimai laukę”, – sakė kaunietis.

Policijos budintis atstovas buvo lakoniškas, teigė, kad laiptinėje kilo muštynės ir vienas asmuo išvežtas į gydymo įstaigą.

Ten kilo muštynės, yra sužalotas žmogus. Vienas žmogus išvežtas į Kauno klinikas. Apie mirties faktą nekomentuosiu”, – sakė pareigūnas.

Greitosios pagalbos budinti darbuotoja informavo, kad įvykyje nukentėjo trys asmenys: Buvo trys nukentėjusieji. Vienas žmogus mirė, du nuvežti į ligoninę.”

Susisiekus su Kauno apskrities policijos viršininku Dariumi Žukausku, jis patvirtino, kad konflikto metu buvo sužaloti keli asmenys, vienas rastas negyvas. Įtariamieji nusikaltimo padarymu sulaikyti ir pažadėjo artimiausiu metu pateikti daugiau šio tragiškai pasibaigusio įvykio aplinkybių.

Apie 22 valandą paskelbtą informaciją Kauno policijos vadovas patikslino, jog įvykio vietoje rastas negyvas vyriškis buvo be smurto žymių, šalia jo rasti daiktai leidžia manyti, kad asmuo vartojo narkotines medžiagas ir kad jo mirtis nėra smurtinė. Kiti konflikto dalyviai atsidūrė ligoninėje, vienas asmuo sulaikytas.

22:22 val. Kauno apskr. VPK atstovė informavo, kad pranešimą policija gavo 19:17 val., teigta, kad daugiabučio namo laiptinėje galimai vyksta muštynės.

Operatyviai Kauno apskr. VPK budėtojui nusiuntus policijos patrulių ekipažus, rastas vyro (38 m.) lavonas be išorinių smurto žymių ir du sužaloti vyrai (31 m. ir 33 m.). Dėl patirtų sužalojimų jie pristatyti į gydymo įstaigą.

Sulaikytas neblaivus vyras (38 m.). Anksčiau teistam kauniečiui nustatytas lengvas girtumas – 0,6%. Įvykio vietoje rasti daiktai leidžia manyti, kad asmenys galimai vartojo narkotines medžiagas. Kauno apskr. VPK dėl šio įvykio pradėtas tyrimas”, – teigė policijos atstovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA