Nelaimė troleibuse – vaikas patyrė smegenų sutrenkimą | Kas vyksta Kaune

Nelaimė troleibuse – vaikas patyrė smegenų sutrenkimą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nepamirškite saugoti save ne tik ant slidesnės kelio dangos ar šaligatvių, bet ir viešajame transporte – turbūt toks perspėjimas situacijai, apie kurią pranešė portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, tiktų geriausiai.

Penktadienio pavakarę apie 15:30 val. V. Krėvės prospekte esančioje viešojo transporto stotelėje ilgam sustojo 9 numeriu pažymėtas troleibusas. Kauniečiai pasakoja, jog ten dirbo net trys policijos ekipažai ir greitosios medicinos pagalbos gydytojų brigada.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, specialiosios tarnybos į įvykio vietą buvo iškviestos dėl neeilinio įvykio – atidarant troleibuso duris buvo sužeistas jo keleivis.

Greitosios medicinos pagalbos gydytojai informaciją patvirtino. Jų teigimu, nelaimės metu nukentėjo dvylikos metų berniukas. Pirminiais duomenimis, jis patyrė smegenų sukrėtimą, todėl buvo pristatytas į ligoninę.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų teigimu, įvykio aplinkybės tiriamos, todėl tikslesnės įvykio detalės nėra žinomos.

Tuo, kad pavojai tyko ir viešajame transporte, kauniečiai įsitikina jau ne pirmą kartą. Ketvirtadienį per pietus viename troleibuse parkrito ir nesunkiai susižalojo keleivė. Tiesa, pirminiais duomenimis šis įvykis įvyko tuo metu, kai troleibusas bandė išvengti avarijos ir turėjo staigiai stabdyti.

ATNAUJINTA 18:00

Įvykio liudininkų teigimu, dėl įvykio kaltas ne troleibuso vairuotojas, o pats vaikas. „Kaip tik važiavau šiuo troleibusu ir viską mačiau savo akimis. Vaikėzas buvo įkišęs galvą taip, jog kiekvienam būtų akivaizdu, jog jį prispaustų. Troleibusas buvo ganėtinai prigrūstas žmonių ir vairuotojui tikrai nebuvo matyt, ar kas įkišęs galvą laiko tarpdury, ar ne… Tad gaila vairuotojo, kuriam kris visa kaltė“, – tvirtino jie.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA