Kauniečiai reido metu fantazija nesiskundė: promilės „krito iš dangaus“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai reido metu fantazija nesiskundė: promilės „krito iš dangaus“

R. Tenio nuotr.

Nors penktadienio pavakarę ir norisi atsipūsti po savaitės darbų, policijos pareigūnai nusprendė patikrinti, ar Kauno vairuotojai tuo nepiktnaudžiauja ir surengė reidą.

[galerija kiek=”32″]

Greta Europos prospekto ir Veiverių gatvės sankryžos įsikūrę policijos ekipažai nuo 16:20 val. tikrino, ar kauniečiai vairuoja blaivūs.

Reido metu pareigūnams įkliuvo 7 išgėrę vairuotojai, kurie nestokojo išradingų pasiteisinimų dėl alkotesteryje nušvitusių skaičių.

Štai „Opel“ markės automobilį vairavusi kaunietė, kuriai buvo nustatytas 0,27 prom. girtumas, pareigūnams teisinosi, jog ką tik suvalgė šokoladinį saldainį su alkoholiu. Tuo tarpu vyriškis, kuriam nustatytas labai panašus, 0,29 prom., girtumas, portalo „Kas vyksta Kaune“ fotografą patikino, jog jo „promilės iš dangaus nukrito“.

Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos viršininkas Danas Česnauskas teigė, jog iš 7 išgėrusių vairuotojų reido metu buvo užfiksuoti vos du leistiną alkoholio kiekį viršiję, tačiau jiems buvo nustatytas lengvas girtumas, nesiekiantis 0,7 promilių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA