Artimieji prašo pagalbos: atsisveikinimo raštelį paliko ir iš namų išėjo 17-metė (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Artimieji prašo pagalbos: atsisveikinimo raštelį paliko ir iš namų išėjo 17-metė (atnaujinta)

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Artimieji prašo pagalbos ieškant jaunos merginos: pirmadienio rytą atsisveikinimo raštelį paliko ir iš namų Eigulių rajone išėjo 17-metė. 19 valandą pranešta, kad mergina rasta. Apie tai skaitykite čia.

Merginos sesuo Neringa pasakojo, kad mergina iš namų išėjo šį rytą 7:40 val. ir paliko atsisveikinimo raštelį, kuriame sakė, kad namo nebegrįš. Artimųjų teigimu, toks elgesys jai nebūdingas, mergina iš namų dingsta pirmą kartą, tiesa, pastaruoju metu mergina turėjo problemų, susijusių su mokslais. Apie įvykį iškart pranešta Kauno policijai.

Dingusios merginos sesuo feisbuke prašo pagalbos:

„Dingo mano sesė! Jei kas matėt, prašau praneškit man!!!! Tikriausiai bus KAUNE!! Prašau visų pasidalinkit šia nuotrauka ir padėkit surasti!! Ji atrodė kaip šioje nuotraukoje! Dėvėjo ilgą pilkos spalvos paltą, juodus džinsus ir baltus adido kedus!! Prašau padėkit surasti! Ir būtinai pasidalinkit!! Kiekviena minutė svarbi.“

Mergina aukšta, liekno kūno sudėjimo, žaliaakė, ilgų, šviesiai rudų plaukų, buvo apsirengusi ilgą pilkos spalvos paltą, juodus džinsus ir baltus „Adido” sportbačius, su savimi pasiėmė juodą kuprinę.

Merginos sesuo Neringa portalą „Kas vyksta Kaune” informavo, kad iki 16 val. mergina dar neatsirado. Ji patikslino, kad mergina telefono nepasiėmė. Dingusi nepilnametė ieškoma. Merginą matę žmonės, raginami kuo skubiau pranešti policijai.

19 valandą policija pranešė, kad mergina sveika ir gyva rasta viename Kauno prekybos centre. Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA