Vienoje judriausių Kauno sankryžų – sumaištis dėl šviesoforo | Kas vyksta Kaune

Vienoje judriausių Kauno sankryžų – sumaištis dėl šviesoforo

"Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Trečiadienio rytas Kaune neapsiėjo be eismo įvykių.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, jog Taikos prospekto ir A. Baranausko gatvių sankirtoje šį rytą – sumaištis.

Po 8 valandos ryto čia susidūrė du automobiliai, o daliai vairuotojų tenka „improvizuoti“, mat neteisingai veikia šviesoforas.

„Venkit „TEO“ sankryžos nuo Baranausko g. link Birželio 23-osios, žalias neužsidega, tenka po kelis automobilius važiuoti per raudoną“, – teigė kauniečiai socialiniuose tinkluose. Kiti pritarė ir pridūrė, kad taip būna gana dažnai.

Tuo tarpu UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ budintis teigė, jog pranešimą apie šviesoforo gedimą jau gavo iš Bendrojo pagalbos centro ir informacija yra perduota darbuotojams. „Gavome pranešimą iš BPC vadinamojo ir jau perdavėme tiems, kas tvarko“, – teigė įmonės budintis portalui „Kas vyksta Kaune“.

Tiesa, apie kauniečių teigimus, kad šviesoforas taip genda jau ne pirmą kartą, budintis teigė informacijos neturintis. „Kad ne pirmą kartą ten sugenda, nieko nežinau. Pas mus šiandien pirmą kartą užregistruota“, – tvirtino jis.

Vairuotojams patariama vengti šio ruožo, mat formuojasi eismo spūstys.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog apie neveikiantį gatvių apšvietimą bei sugedusius šviesoforus pranešti galima UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ darbuotojams visą parą telefonu 8 (37) 746 444.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA