Neįtikėtinas elgesys: sulaužiusi senoliui koją – dingo (ieškomi liudininkai) | Kas vyksta Kaune

Neįtikėtinas elgesys: sulaužiusi senoliui koją – dingo (ieškomi liudininkai)

Asociatyvi nuotr. /R. Tenio nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi Raimonda su ne kasdien nutinkančia istorija – jos senelį partrenkusi vairuotoja jį parvežė namo ir dingo, pasakiusi, jog atveš vaistų. „Pasinaudojo, kad žmogui šokas, ir jis senas ir pagalvojo, kad pamirš!“ – svarstė ji.

Kaunietė pasakojo, jog spalio 31-ąją apie 9 valandą ryto Žemuosiuose Šančiuose buvo partrenktas jos senelis, važiavęs dviračiu. Senolį partrenkė raudoną „Citroën“ markės automobilį vairavusi moteris.

Tiesa, automobilio vairuotoja nesikreipė į atsakingas tarnybas tam, kad užfiksuotų eismo įvykį, ir net nebandė laukti tų greitosios medicinos pagalbos darbuotojų ir policijos pareigūnų, kuriuos iškvietė įvykį matę kauniečiai. Pasak Raimondos, moteris tiesiog parvežė senolį namo ir paliko kieme.

„Senelį partrenkusi jauna moteris parvežė namo į Kranto alėją ir paliko jį lauke. Pasiėmė kaimyno numerį ir pasakė, kad atveš vaistų nuo skausmo“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakoj ji ir tvirtino, jog seneliui įvykio metu lūžo koja.

Apie įvykį informavusi policiją, Raimonda prašo atsiliepti automobilį vairavusią vairuotoją arba bet ką, kas matė įvykį ir galėtų pagelbėti tyrimui.

Visi, turintys informacijos apie avariją, gali kreipti numeriais 8 60 973 953, 8 62 070 903 arba tiesiai į policiją numeriu 8 37 303 200 arba atvykus į policijos komisariatą adresu Chemijos gatvė 4B.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA