Kauno regione buvo sutrikęs interneto ryšys | Kas vyksta Kaune

Kauno regione buvo sutrikęs interneto ryšys

Archyvo / Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai iš įvairių miesto vietų praneša, kad sutriko interneto ryšys. Kauniečiai pranešimus apie neveikiantį internetą siunčia iš Jonavos ir Draugystės gatvių, Kalniečių ir Eigulių mikrorajonų. Neatmetama, kad interneto ryšio sutrikimai galėjo paliesti ir kitų mikrorajonų bei gatvių gyventojus.

Kauniečiai praneša, kad visi jie naudojasi „Teo“ optine interneto prieiga.

Bendrovės „Teo” atstovas spaudai Audrius Stasiulaitis teigė nežinantis apie jokius sutrikimus Kauno mieste, mat susiklosčius tokiai situacijai jos darbuotojai gauna pranešimus, jog kažkas blogai.

Paskambinus klientų aptarnavimo centro telefonu numeriu ir pasirinkus paslaugą „Gedimų registracija”, pasigirsta pranešimas, kad Kauno regiono vartotojams sutriko interneto paslaugų tiekimas.

„Informuojame, kad šiuo metu daliai interneto vartotojų sutriko interneto ryšio paslaugų teikimas. Gedimas paveikė Kauno regioną”, – skelbia automatinis balsas.

Papildyta 15:38

Atstovas spaudai A. Stasiulaitis patikslino, jog interneto prieiga išties buvo sutrikusi.

„Kol kas aiškinamės trikdžių priežastis, tačiau tikriausiai įvyko mažas techninis gedimas, dėl kurio sutriko interneto ryšys 15 – 20 minučių. Tikimės, jog jau dabar kauniečiai vėl gali džiaugtis internetu“, – kalbėjo įmonės atstovas spaudai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA