Š. Jasikevičius: jeigu norime laimėti, turime nugalėti ir grandus | Kas vyksta Kaune

Š. Jasikevičius: jeigu norime laimėti, turime nugalėti ir grandus

Po nesėkmingos kovos su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa „Žalgirio“ treneris Š. Jasikevičius neslėpė nusivylimo, tuo tarpu varžovus treniruojantis R. Hadaras džiaugėsi, kad komanda žengė didelį žingsnį į priekį.

Šarūnas Jasikevičius pasveikino varžovus ir pripažino, jog jų žaidimas šiandien buvo geresnis. „Aš galvoju, kad vis tiek nuo Stambulo iki šio vakaro kažkur padariau klaidų ruošiant komandą, nes ji buvo neatpažįstama man, ypač pirmoje pusėje“, – teigė jis.

„Maccabi“ pranoko mus energija, fiziniu kontaktu, ką bandėme akcentuoti, kad reikia prieš juos daryti, daugumoje situacijų jie buvo greitesni, vėliau pradėjo pataikyti iš sunkesnių situacijų ir prie visko dar nemalonu žiūrėti į įmestų baudų skaičių. Nes jeigu vyrai susikuria 33 tritaškius, tai reiškia, kad jie nestovi vietoje, agresija yra”, – sakė Š. Jasikevičius.

Treneris taip pat neslėpė, kad šių rungtynių rezultatas jį itin liūdina. „Man labai gaila dėl šių rungtynių, nes žinojau, kad turėsime gerą šansą. Gaila dėl Atėnų rungtynių… Taip, galbūt aš daug reikalauju, šnekame apie „Maccabi, „Panathinaikos“. Jie – Europos grandai, bet jeigu mes norime nugalėti, turime laimėti ir prieš Europos grandus“, – tvirtino jis.

Tuo tarpu Tel Avivo „Maccabi“ treneris Rami Hadaras teigė, jog laimėjimas – didelis žingsnis į priekį. „Padarėme didelį žingsnį į priekį čia laimėdami, bet komanda dar pakankamai nauja, todėl jai reikia susistyguoti žaidimą. Mes padarėme tikrai didelį žingsnį į priekį“, – teigė jis po rungtynių surengtoje spaudos konferencijoje.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog penktadienį namų arenoje Kaune rungtyniavę „Žalgirio“ krepšininkai nusileido svečiams rezultatu 74:87. Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais lygiai po savaitės, kitą penktadienį, lapkričio 4 d., savo aikštėje su Stambulo „Daruššafaka“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA