Kauno darželio „Bitutė“ vadovė: neįmanoma, kad vaikas buvo apnuodytas darželyje | Kas vyksta Kaune

Kauno darželio „Bitutė“ vadovė: neįmanoma, kad vaikas buvo apnuodytas darželyje

Archyvo/R.Tenio nuotr.

Trečiadienį į Kauno klinikas atvežtas, kaip įtariama, psichotropinėmis medžiagomis apsinuodijęs vos dviejų metų amžiaus vaikas. Lopšelio-darželio „Bitutė“, kurį lanko mažametis, direktorės pavaduotoja paneigė viešoje erdvėje paskleistas kalbas, jog vaikas esą buvo apnuodytas darželyje.

„Esame šimtu procentu tikri, kad vaikas nei vaistų, nei jokių kitų psichotropinių medžiagų darželyje negavo ir negalėjo gauti“, – teigė lopšelio-darželio „Bitutė“ direktorės pavaduotoja Audronė Karklelienė.

Pasak jos, vaiką trečiadienį ryte atvedė mama.

„Jokių signalų, kad vaikas būtų apsinuodijęs, nepastebėjome. Per pietus jis jautėsi gerai, tik, kaip visuomet, buvo irzlus. Prieš 15 valandą mažametį pasiėmė jo mama“, – aiškino A. Karklelienė.

Pasak direktorės pavaduotojos, vaiką jo motina iš darželio visuomet pasiimdavo apie 15 val. Berniuko mama nuo grupės auklėtojos neslėpė, jog vaikui yra paskirti kažkokie vaistai. Darželio personalas informacijos apie tai, kokie tai vaistai, neturi.

„Darželyje vaikas nuolat verkdavo, sunkiai užmigdavo. Tiek auklėtojos, tiek visas personalas tam vaikučiui skyrė ypatingą dėmesį ir rūpestį“, – teigė A. Karklelienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA