Vairuotojai apie eismą miesto centre: baisiau, nei per remontą | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai apie eismą miesto centre: baisiau, nei per remontą

Skaitytojo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad eismas antradienio vakarą sustojo ir dar vienoje svarbioje Kauno vietoje – atkarpoje tarp pilies žiedo ir Birštono gatvės.

„Baisiau, nei per remontus kad buvo“, – apie eismo situaciją pasakojo šiuo metu eismo spūstyje esantys vairuotojai.
Jų teigimu, eismas sustojęs visose trijose eismo juostose nuo prekybos centro „Prisma“ ir tęsiasi link miesto centro, mat žiede įvyko avarija.

Vairuotojai, kurie skuba priešinga kryptimi – nuo miesto centro link Vilijampolės – taip pat turėtų apsišarvuoti kantrybe. „Nuo centro viskas stovi tikrai bent jau iki tilto galo. Čia mažiausiai, nes daugiau nesimato“, – pasakojo portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Tiesa, eismo įvykis žiede – menkniekis, nes iš tiesų miesto centre eismo spūstį sukėlė avarija, įvykusi apie 18 valandą ties Šv. Gertrūdos ir J. Jablonskio gatvių sankirta. Įvykio liudininkų teigimu, avarijos kaltininkė – vairuotoja, išsukinėjusi iš J. Jablonskio gatvės ir nepraleidusi Šv. Gertrūdos gatve važiuojančio autobusiuko, kuris šiuo metu užblokavęs dvi eismo juostas.

Tiesa, nors liudininkams viskas aišku, patys vairuotojai nesusitaria, kas yra kaltas – „Opel” markės automobilį vairavusi moteris nesutiko pripažinti kaltės, dėl to vairuotojai apie 40 minučių laukė kol atvyks policijos pareigūnai.

Vairuotojų teigimu, tai, kad mieste gausu avarijų, nestebina, nes matomumas – itin prastas ir vairuotojai neįvertina saugaus greičio bei atstumų.

Jau rašėme apie tai, kad eismo spūstys Kauną sukaustė iškart po 17 valandos. Dėl dvigubos avarijos eismas stojo Savanorių prospekte, spūstys trumpam buvo susiformavę ir link viaduko ties XI fortu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA