Pėsčiųjų perėjoje vienu metu partrenktos dvi moterys | Kas vyksta Kaune

Pėsčiųjų perėjoje vienu metu partrenktos dvi moterys

Asociatyvi/Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo Kas vyksta Kaune” skaitytojai teiravosi, kad ankstų rytą įvyko K. Baršausko gatvėje, kur dar prieš 6 val. ryto susidarė spūstys, o ties viena pėsčiųjų perėja pastebėtas sujudimas ir specialiųjų tarnybų automobiliai.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, antradienį, apie 5.40 val. gautas pranešimas, jog Kaune, K. Baršausko g., blaivaus vyro (gim. 1990 m.) vairuojamas automobilis „Toyota Previa“ važiuodamas nuo Tunelio g. link R. Kalantos g., partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusias dvi moteris (gimusias 1961 m. ir 1960 m.).

Moterys buvo pristatytos į gydymo įstaigą. Liudininko Tautvydo teigimu, viena moteris patyrė stiprius sveikatos sutrikdymus. Kaunietį nustebino, vairuotojų abejingumas – jie neskubėjo suteikti pagalbos, taip pat jis atkreipė dėmesį, kad įvykio vietoje buvo prastas apšvietimas: Apšvietimas pasibaisėtinas toje pavojingoje vietoje. Pagal stabdymo kelią vairuotojas tikrai neviršijo greičio, o moterys nedėvėjo atšvaitų”, – pasakojo kaunietis.

Įvykio aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA