Jei ne Seimo rinkimai, dviejų „BMW” avarijos Kaune būtų nebuvę? | Kas vyksta Kaune

Jei ne Seimo rinkimai, dviejų „BMW” avarijos Kaune būtų nebuvę?

Kas vyksta Kaune nuotr.

Jau informavome, kad sekmadienį apie 22.30 val. Kaune, Juozapavičiaus pr. susidūrė du „BMW” markės automobiliai. Pirmadienį policijos atstovai informavo, kad viename iš automobilių buvo vežami rinkimų biuleteniai. 

Primenama, kad sekmadienio naktį, automobilis „BMW” vairuojamas moters (gimusios 1981 m.), išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kur susidūrė su priešinga kryptimi atvažiuojančiu automobiliu „BMW”, vairuojamu vyro (gimusio 1986 m.).

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) komunikacijos atstovės Odetos Vaitkevičienės, vairuotojai, pirminiais duomenimis, buvo blaivūs, paimtas kraujas blaivumui nustatyti. Eismo įvykio metu sugadinti automobiliai.

Į gydymo įstaigą buvo pristatyta BMW vairuotoja ir keleivė (gimusi 1989 m.). Vėliau į gydymo įstaigą kreipėsi kito BMW vairuotojas ir keleivė (gimusi 1995 m.).

Dėl eismo įvykio pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

Kaip informavo policijos atstovė O. Vaitkevičienė, viename iš automobilių buvo vežami rinkimų balsavimo biuleteniai, kurie buvo perduoti Panemunės rinkimų apygardos komisijos nariams.

„Iki perdavimo pareigūnai užtikrino biuletenių apsaugą, biuletenių maišai ir plombos nebuvo pažeisti”, – teigė Kauno apskr. VPK atstovė O. Vaitkevičienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA