Kauniečiai vaizdo registratoriumi užfiksavo nevaldomą vairuotojo išpuolį Parodos gatvėje | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai vaizdo registratoriumi užfiksavo nevaldomą vairuotojo išpuolį Parodos gatvėje

Stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė kauniečių vaizdo medžiaga, kurioje atsitiktinai užfiksuotas vieno eismo dalyvio išpuolis prieš kitą vairuotoją. Neaišku, kas įtakojo tokį pasipiktinusio vairuotojo elgesį, tačiau aišku tik viena – taip elgtis judrioje gatvėje negalima.

Praėjusią savaitę Parodos gatve važiavę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai vaizdo registratoriumi nufilmavo įtūžusio vairuotojo elgesį. Vaizdo įraše matyti, kad jaunas vairuotojas, užblokavęs dalį važiuojamosios dalies, išlipo iš automobilio ir patraukė link įtūžį sukėlusio „Audi“ vairuotojo. Priartėjęs prie priekinės automobilio dalies, vaikinas daužė šoninį automobilio stiklą ir galimai šaukė ant jį papiktinusio vairuotojo. Šis niekaip nereagavo. Jaunuoliui baigus demonstruoti savo nepasitenkinimą, jis sėdo į automobilį ir nurūko savais reikalais.

Skaitytojai, atsiuntę vaizdo medžiagą sako, kad tai galbūt padės nuskriaustam vairuotojui pasiekti savo teisybę. Tiesa, lieka neaišku, kas taip įsiutino jauną Kauno vairuotoją, kad jis ryžosi užblokuoti eismą ant Parodos kalno ir lieti savo įtūžį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA