Pastatas-vaiduoklis saugomas rimtai: neprašytus svečius gaudė policija su šunimis | Kas vyksta Kaune

Pastatas-vaiduoklis saugomas rimtai: neprašytus svečius gaudė policija su šunimis

Facebook nuotr.

Šeštadienio vakarą nenaudojamus pastatus mėgstančių lankyti jaunuolių grupė sumanė paskutinį kartą aplankyti viešbučiu-vaiduokliu vadinamą „Respublikos“ pastatą, kuris jau ateinančią savaitę bus pradedamas griauti. Ne kartą jo viduje buvę kauniečiai šį kartą turėjo nusivilti, nes jų vizitas baigėsi policijos komisariate.

Kaip pasakojo į pastatą-vaiduoklį prieš jo griovimą susiruošę kauniečiai, kurių buvo apie dvidešimt, atvykę policijos pareigūnai su kinologu, pričiupo beveik visus į pastatą lipusius jaunuolius. Policijos pareigūnai pastatą buvo apsupę iš visų pusių, tad daugelis „nelegalių“ įkliuvo. Tiesa, keli iš jų nuo pareigūnų paspruko ir gali džiaugtis, kad jiems neteks sulaukti administracinės teisės pažeidimo protokolo.

Prie pareigūnų prisijungė ir pastatą sauganti apsaugos bendrovė, kurios apsaugininkai tikrino kiekvieną pastato-vaiduoklio aukštą ir ieškojo pasislėpusių jaunuolių.

Spėjama, kad apie pastate besisvečiuojančią jaunuolių grupę policijos pareigūnai sužinojo pamatę iš anksto paskelbtą kvietimą socialiniame tinkle.

Kaip jau skelbėme šią savaitę, viešbutis-vaiduoklis po daugelio metų pradedamas griauti jau netrukus. Jo vietoje iškils naujas ir modernus verslo centras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA