Paaiškėjo M.A.M.A. apdovanojimų vedėjai | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo M.A.M.A. apdovanojimų vedėjai

delfi.lt 2016/10/17 14:24
Delfi.lt nuotr.

Pirmadienio rytą vienoje sostinės desertinių buvo surengta Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A. spaudos konferencija, kurioje buvo atskleisti vedėjai. 

[galerija kiek=”8″]

Taip pateikta daugybė kitų naujienų: aptartas balsavimas, muzikinė programa, Kauno „Žalgirio“ arenos naujienos, apdovanojimų įtaka šalies muzikos verslo vystymui ir kitos aktualijos.

Į saldžius pusryčius atvyko Martynas Tyla, Igoris Kofas, Aras Vėberis, Saulius Prūsaitis, grupė „Beissoul & Einius“, Merūnas Vitulskis, AGATA atstovai bei kiti.

Jau sausio 27-ąją įvyks šeštieji M.A.M.A. apdovanojimai. „Tikimės, kad jie tikrai ne paskutiniai. Pradžia buvo tikrai nelengva, pirmaisiais 5 metais sulaukėme ir pastabų, ir kritikos, ko pasekoje apdovanojimai yra.

Džiaugiamės, kad jie davė gerą postūmį lietuviškajai muzikai. Šiai dienai šie apdovanojimai yra atskaitos taškas Lietuvos muzikos pasauliui, nes mes žinome, kad atlikėjai tam periodui ruošiasi, stengiasi išleisti albumus, muzikos klipus ir t.t.“, – konferenciją pradėjo Martynas Tyla.

Netrukus atskleistas ir vienas didžiausių apdovanojimų pasikeitimų: šiemet salėje nebeliks sėdimų eilių – salėje bus sėdima aplink stalelius. „Mes jaudinamės, kadangi toks išdėstymas bus pirmąjį kartą. Pagrindinėje scenoje vyks tik pasirodymai, o salės viduryje esančioje scenoje – apdovanojimai“, – sakė M. Tyla.

Prekyboje – 250 VIP bilietų: „Žmonės, įsigiję VIP bilietą galės automobiliu atvykti prie pat arenos į VIP automobilių stovėjimo aikštelę. Jie bus pasitikti asmeninio asistento, kuris palydės ant raudonojo kilimo ir prie stalelio. Taip pat jie galės pakliūti į televizijos ekranus, o vėliau į „afterparty“.

Nors tokios organizatorių užmačios skamba išties prabangiai, tačiau derėtų neišsigąsti ir taupiems muzikos gerbėjams: „Šiai dienai į M.A.M.A apdovanojimus galima papulti už 10 eurų. Vieta už staliuko 150-200 eurų.“

Spaudos konferencijoje atskleista, kad nominacijos šįkart išliks tokios pačios, kaip ir praėjusiais metais, o beveik visi kūriniai skambės lietuvių kalba.

Apdovanoti „Beissoul & Einius“

Praėjusiais metais apdovanojimuose negalėję dalyvauti Beisoul atsiėmę savo apdovanojimą šįryt.

„Mes negalėjome porą metų dalyvauti apdovanojimuose, tačiau šiais metais mes pažadame, kad bus labai ryšku stilinga, gal nelabai krikščioniška, bet iš visos širdies“, – sakė Beisoul.

Tuo tarpu Merūnas Vitulskis atskleidė, kad ruošia duetą su V. Noreika ir teigė visą savo muziką skiriantis Lietuvai.

Žodį tarė ir „Lemon Joy“ narys Igoris Kofas.” Keista, bet lietuviškoje scenoje mes kaip ir veteranai, bet jaunatviškai atrodom. Per apdovanojimus aš padainuosiu mūsų naują dainą, o lapkritį išeina mūsų albumas“, – sakė atlikėjas.

Ant M.A.M.A. apdovanojimų scenos pasirodys ir „Naktinės personos“. „Neakivaizdžiai apdovanojimuose jau dalyvavome, tačiau šiemet sudalyvausime kaip dalyviai. Ta proga ruošiame trijų kūrinių mišinį, kurį išgirdę visi, manau, bus nustebę“, – intigavo A. Vėberis.

Paaiškėjo renginio vedėjai

Spaudos pusryčių metu paaiškėjo, kad šįkart apdovanojimų vedėjais taps populiari pramogų ir televizijos pasaulio pora – Jogaila Morkūnas su žmona Indre Kavaliauskaite. Jie teigė, kad baimės prieš apdovanojimus nejaučia, o vesti tokį renginį – didelė garbė.” Muzika yra labai rimtas daiktas, o apdovanojimai yra prestižiniai ir labai rimti, tad mums garbė juos vesti”, – kalbėjo J. Morkūnas.

„Tikimės, kad ekranas nuo grožio švytės“, – juokėsi M. Tyla. Paklausti, ar renginiams vesti rinktis poras ir realiame gyvenime – tampa tradicija, M. Tyla ir J. Klimaitė-Riebling teigė, kad ne tai lėmė šį pasirinkimą. „Intrigavo tai, kad šeimyninis duetas išgarsėjo dirbdamas atskirai. Jiems tai bus pirmas kartais, kai dirbs kartu. Turime tikrą mamą ant scenos.“

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA