Skaudi nelaimė Kaune: partrenkta šešerių metų mergaitė | Kas vyksta Kaune

Skaudi nelaimė Kaune: partrenkta šešerių metų mergaitė

„Kur stovi poliicija Kaune" nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai pranešė apie skaudžią nelaimę judrioje Kauno gatvėje. Kaip informavo greitosios medicinos pagalbos medikai, mergaitės gyvybei pavojus negresia, tačiau sužeidimai – pakankamai rimti

[galerija kiek=””]

Ketvirtadienį, apie 15:30 val. Tvirtovės alėjoje buvo partrenkta 6 metų mergaitė, kuri bėgo ne per perėją. Į įvykio vietą išskubėjo greitosios medicinos pagalbos ir policijos pajėgos, dėl nelaimės buvo sutrikęs eismas Tvirtovės alėja.

Liudininkų teigimu, mergaitė gatvę pavojingai kirto eidama kartu su suaugusiu asmeniu, tam neleistinoje vietoje – ne per perėją. Gatvėje tuo metu vyko judrus eismas. Kaip pasakojo įvykio liudininkai, mergaitė didelių sužalojimų nepatyrė, ja rūpinasi medikai. Netoli šios vietos įrengta požeminė pėsčiųjų perėja, tad pėstieji, norėdami saugiai pereiti itin judrią Kauno gatvę, turėtų naudotis ja.

Kaip portalą „Kas vyksta Kaune” informavo greitosios medicinos pagalbos budintis medikas, nelaimė atsitiko 15:28 val. Avarijos metu mažametė mergaitė patyrė galvos traumą, jai patempti kaklo raiščiai. Nukentėjusioji šiuo metu išvežta į Kauno klinikų Vaikų skyriaus priėmimą.

Įvykis tiriamas, policijos pareigūnai dirba nelaimės vietoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA