Į kraupią avariją patekusios merginos artimieji griebiasi šiaudo ir prašo visuomenės pagalbos | Kas vyksta Kaune

Į kraupią avariją patekusios merginos artimieji griebiasi šiaudo ir prašo visuomenės pagalbos

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šeštadienį į kraupią avariją Taikos prospekte patekusios merginos artimieji prašo visuomenės pagalbos – nukentėjusiajai reikalingas kraujas.

Su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekęs vyriškis pasakojo, jog iš sumaitoto automobilio gelbėtos merginos būklė sunki – jai buvo amputuota koja, sužalota nemažai vidinių organų, pažeistas stuburas bei į smegenis išsiliejo kraujas.

Vaikino teigimu, nukentėjusiai skubiai reikia nulinės (pirmosios) teigiamos kraujo grupės. Taip pat Kraujo centrui reikalingas ir kitų kraujo grupių kraujas.

Norint padėti, reikia atvykti į Kauno Lietuvos sveikatos mokslų universiteto klinikose esantį kraujo centrą (Eivenių g. 2). Šį kraujo centrą galima aplankyti darbo dienomis nuo 8 iki 18 valandos bei šeštadieniais, nuo 9 iki 14 valandos.

Mergina nukentėjo šeštadienį įvykusioje avarijoje, kuomet esant prastoms eismo sąlygoms vairuotojas prarado „BMW“ markės automobilio kontrolę ir trenkėsi į priešpriešine kryptimi važiuojantį „Volvo“. Įvykio metu buvo sužaloti 8 žmonės, iš kurių 3 buvo nepilnamečiai. Dvi merginas iš automobilio teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA