Kaune atsidarė didžiausias Lietuvoje kovos menų sporto centras | Kas vyksta Kaune

Kaune atsidarė didžiausias Lietuvoje kovos menų sporto centras

Organizatorių nuotr.

Antradienį Kaune atsirado dar viena vieta, kurioje sportuoti mėgstantys kauniečiai gali leisti laiką – kovos menų sporto centras „Tonusas“.

Buvusiose AB „Sanitas“ patalpose, šiuo metu priklausančiose AB „Volfas Engelman“, įsikūręs centras – didžiausias Lietuvoje.

Klubo prezidento Tomo Šviažo teigimu, tai – vieta, skirta ne tik profesionaliai sportuoti norintiems, tačiau ir vaikams, paaugliams ar suaugusiems, kuriuos domina kovos menai.

‚Sporto centre vedamos kudo, kikboksingo, dziudo, kūno dizaino treniruotės visų amžiaus grupių žmonėms“, – teigė jis. „Norime, kad čia savo vietą rastų ne tik varžyboms besirengiantys sportininkai, bet ir kiekvienas, norintis sportuoti laisvalaikiu. Vaikai čia pradeda mokytis, kas yra sveikas gyvenimo būdas“, – pasakojo klubo prezidentas.

Šiuo metu mažiausi klube sportuojantys kauniečiai yra vos ketverių – penkerių metų amžiaus. Tam, kad nesusižeistų, juos prižiūri kvalifikuoti treneriai, turintys patirtį treniruojant įvairaus amžiaus ir poreikių vaikus. Centre taip pat vedami asmeniniai užsiėmimai pagal individualius poreikius.

Klubo įkūrėjai teigė manantys, jog vieni iš pagrindinių „Tonuso“ privalumų – patogi vieta su geru susisiekimu, geros sąlygos sportuojantiems ir erdvios, 350 kv. m. patalpos.

„Sporto centre yra įrengtas patogus persirengimo kambarys, sudarytos sąlygos ilgalaikei daiktų laikymo spintelių ir rankšluosčių nuomai. Taip pat teikiama skalbimo paslauga po kiekvienos treniruotės“, – pasakojo T. Šviažas.

Tomas Šviazas – kovos menų centro įkūrėjas ir prezidentas, profesionalus kudo kovotojas, daugkartinis Lietuvos ir Europos čempionas, pasaulio kudo taurės 3-osios vietos laimėtojas ir Lietuvos kudo sporto federacijos viceprezidentas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA