Studentai atgaivins Nemuno krantinės užrašus | Kas vyksta Kaune

Studentai atgaivins Nemuno krantinės užrašus

Organizatorių nuotr.

Netrukus prasidės kasmetinis iniciatyvos „Papuoškime Kauną“ tęsinys, kurio metu, studentai atnaujins ne vienerius metus Nemuno krantinę puošiantį užrašą „KARTU <3 KAUNĄ“.

Spalio 14-15 d. studentai vėl kibs į darbus, prie kurių kviečia prisijungti ir visus neabejingus Kaunui. Pirmąjį kartą įgyvendinant miesto grąžinimą studentai Nemuno krantus papuošė gėlėmis, kurios suformavo užrašus „Aš myliu Kauną“ bei „Aš myliu Lietuvą“.

2010 metais studentų meilė Kaunui ir antrajai Lietuvos religijai – krepšiniui, buvo išreikšta užrašais „LIETUVA“ bei „KARTU <3 KAUNĄ“, kurie ir šiandien traukia kiekvieno kauniečio ar miesto svečio akį.

„Kasmet atnaujindami šiuos užrašus stengiamės išsaugoti tradicijas, suburti universiteto bendruomenę, kad tiek studentai, tiek dėstytojai prisidėtų prie Kauno miesto gražinimo ir smagiai praleistų laiką kartu“, – sakė studentų atstovybės „SHM“, inicijuojančios šią akciją,  pirmininkė Šarūnė Kirdeikytė.

„Labai džiaugiuosi ir palaikau „SHM“ iniciatyvą organizuoti socialinę akciją „Papuoškime Kauną“, – kalbėjo fakulteto dekanė Eglė Butkevičienė. – Ši tradicija tęsiasi ir studentai kiekvienais metais kviečia kauniečius papuošti gimtąjį miestą. Manau, kad tai yra puikus bendruomeniškumo ir bendrų iniciatyvų miesto gerovei didinti pavyzdys“.

Dalyvauti užrašų atnaujimo darbuose gali visi miestiečiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA