Prabangaus „Mercedes Benz“ dokumentų patikrinimas virto policijos operacija | Kas vyksta Kaune

Prabangaus „Mercedes Benz“ dokumentų patikrinimas virto policijos operacija

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad antradienio popietę miesto centre įvyko paslaptingas vyriškių sulaikymas, kurie važiavo prabangiu „Mercedes Benz“ automobiliu.

Kaip pasakoja įvykį matę kauniečiai, apie 15:30 val. prie prabangaus automobilio privažiavę policijos pareigūnai išsivedė du asmenis. Po apžiūros automobilyje rastas, kaip įtariama, šaunamasis ginklas. Automobiliu vykę du asmenys persodinti į skirtingus policijos tarnybinius automobilius.

Sustabdytas automobilis su užvestu varikliu liko stovėti Mickevičiaus gatvės ir Laisvės alėjos sankirtoje.

Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad toks įvykis žinomas, šiuo metu policijos pareigūnai dirba įvykio vietoje.

„Pirminė informacija, tokia, kad pareigūnai stabdė automobilį ir norėjo patikrinti, ar „Mercedes Benz“ nėra vogtas. Sustabdžius paaiškėjo, kad juo važiavo du Lietuvos piliečiai. Po pirminės automobilio apžiūros automobilyje aptiktas 9 kalibro daiktas, panašus į šaunamąjį ginklą. Šiuo metu minėti vyriškiai sulaikyti“, – pasakojo D.Žukauskas.

Kiek vėliau policijos viršininkas dar kartą patikslino įvykio aplinkybes, pažymėdamas, kad vienas iš automobiliu važiavusių asmenų buvo Kazachstano pilietis, turintis leidimą gyventi Lietuvoje, o automobilio vairuotojas turi leidimą nešiotis šaunamąjį ginklą. Šiuo metu aiškinamasi, ar leidimas išduotas būtent šiam automobilyje rastam ginklui.

Dėl įvykio pareigūnai pradėjo tyrimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA