Kalniečių rinkėjai nepamiršo buvusio mero gerų darbų | Kas vyksta Kaune

Kalniečių rinkėjai nepamiršo buvusio mero gerų darbų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Panašu, jog Kalniečių vienmandatėje apygardoje balsavę rinkėjai nepamiršo savo buvusio mero Andriaus Kupčinsko – politikas balsavusių žmonių sprendimu pateko į antrąjį rinkimų turą, kur turės susigrumti su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) kandidate Aušra Papirtiene.

Panašu, jog Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos atstovas A. Kupčinskas tokios baigties pirmajame vienmandatės apygardos ture ir tikėjosi – dar prieš gaunant pirminius rezultatus buvęs meras sakė tikintis, jog toliau teks grumtis su naujos politinės bandos kandidatu.

„Tikimės pakliūti į antrą turą, dalyvaujame ne tik olimpiniu principu, bet norime ir laimėti. Žiūrint į bendras tendencijas, jau dvylika metų Kauno apygardose paprastai antrame ture kovoja Tėvynės sąjungos kandidatas ir naujos [politinės] bangos kandidatas. Mūsų štabe kalbama, jog antrajame ture lauks žalieji“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ gyvos transliacijos metu sakė A. Kupčinskas.

Kiek mažiau pasisekė kitam Kauno savivaldybėje dirbančiam politikui. Lietuvos Respublikos liberalų sąjudžiui priklausantis miesto vicemeras Simonas Kairys Kalniečių vienmandatėje apygardoje liko ketvirtas ir nebeturi šansų patekti į 2016 metų seimą, mat partijos sąraše jus užėmė 18 vietą.

Trečiąją vietą Kalniečiuose užėmė savarankiškai kandidatavęs Arimantas Dumčius, o penktojoje vietoje liko Lietuvos socialdemokratų partijos narė Orinta Leiputė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA