To dar nebuvo – grupinės treniruotės „Girstutyje“ tik 1 euras! | Kas vyksta Kaune

To dar nebuvo – grupinės treniruotės „Girstutyje“ tik 1 euras!

Organizatorių nuotr.

Ruduo vėl skatina sugrįžti į sporto sales ir pradėti sportuoti. „Girstučio” sporto kompleksas spalį vykdys grupinių treniruočių akciją po vieną eurą.

Kauniečius kvies net tris savaites iš eilės išbandyti skirtingas grupines treniruotes. Kiekvieną savaitę „Girstučio” sporto kompleksas miestiečius džiugins skirtingais grupiniais užsiėmimais ir žmones įtrauks į sporto išbandymų sūkurį.

Grupinės treniruotės – jums patogiu metu

Užsiėmimai bus suskirstyti į tam tikrus laikus: pirmąją savaitę „Girstučio” sporto kompleksas siūlys išbandyti rytinius grupinių treniruočių laikus nuo 7 val., antrąją savaitę vidurdienio laikus nuo 12 val. ir trečiąją savaitę treniruotės vėl žadins nuo ankstyvo ryto.

Kodėl grupinė treniruotė?

Visai nesvarbu, kad tų trijų kilogramų numesti dar nepavyko. Neniurzgėkite, kad sunku prisiversti ir pradėti sportuoti.

Bendras grupės entuziazmas,ir gera treniruotės komanda įkvepia, palaiko ir leidžia džiaugtis pasiekimais. Grupinės treniruotės tai požiūrį keičiantys, nuotaiką ir gyvenimo kokybę gerinantys užsiėmimai. Be to grupiniai užsiėmimai tampa ta vieta, kuri skatina bendravimą, padeda užmegzti naujas pažintis ir palaikyti vieni kitus. Jeigu Jūs norite smagiai ir naudingai praleisti laiką, susirasti bendraminčių bei sustiprinti visus kūno raumenis – rinkitės grupines treniruotes.

Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nenori kad po kelių savaičių sportas nusibostų, galėsite rinktis ir išbandyti įvairias treniruotes ir nuolat keisti krūvį. Kartą apsilankę suprasite, kad sportas neturi būti kančia dėl laukiamų rezultatų, tai turi tapti Jūsų kasdieniu malonumu ir įpročiu.

Treniruotės Girstutyje

Šios akcijos metu „Girstučio” sporto kompleksas nori žmonėms priminti, kad sportuoti ir dirbti reikia po truputį, lavintis kryptingai, o svarbiausia – jausti malonumą. Sportas reikalingas ne tik dėl gražaus išpuoselėto kūno, bet ir dėl to, kad gerai jaustumėtės kiekvieną dieną. „Girstučio“ sporto kompleksas šios akcijos metu kviečia išbandyti skirtingas grupines treniruotes, atrasti savo mėgstamiausią ir pradėti sportuoti kasdien.

Užsiėmimai vyks visas tris spalio savaites „Girstučio“ sporto komplekse.

Užsiėmimų laikus ir tvarkaraščius galite rasti paspaudę ant nuorodos. Vietų skaičius ribotas, registracija elektroniniu paštu: info@girstuciobaseinas.lt . Registruojantis būtina nurodyti savo vardą, pavardę, amžių, elektroninį paštą bei telefono numerį.

Treniruotės Girstutyje

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA