Didelė avarija Taikos prospekte: iš sumaitoto „BMW“ ištrauktos dvi merginos, nukentėjo 8 žmonės | Kas vyksta Kaune

Didelė avarija Taikos prospekte: iš sumaitoto „BMW“ ištrauktos dvi merginos, nukentėjo 8 žmonės

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie didelę avariją Taikos prospekte.

Pirminiais duomenimis, šeštadienį apie 13 valandą Taikos prospekte susidūrė du automobiliai – „BMW“ ir „Volvo“. Iš „BMW“ po avarijos dvi įstrigusias keleives teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams. „BMW” vairavęs vyras taip pat perduotas medikams. Iš „BMW” automobilio medikai pagalbą teikė trims žmonėms, „Volvo” automobiliu važiavę du suaugę ir trys vaikai taip pat pristatyti į ligoninę. Du iš nukentėjusių vaikų – metukų dvyniai. Po medikų tyrimų paaiškės, kiek rimti jų patirti sužalojimai.

Liudininkų teigimu, stipriausiai nukentėjo „BMW” automobiliu važiavusi jauna mergina. Jai nutraukta koja. Šį automobilį vairavo 29-erių vaikinas, kuris važiavo kartu su dviem merginomis. Didžiausią smūgį avarijos metu patyrė „BMW” automobilio keleivio pusė. Viena mergina sėdėjo automobilio priekyje, kita – gale. Merginos patyrė itin rimtus sužalojimus, vairuotojas atsipirko keliais nubrozdinimais. Pirminiais duomenimis, „Volvo” automobiliu važiavę išvengė rimtesnių traumų.

Manoma, kad šlapia kelio danga važiuojantį „BMW” sumėtė, jo vairuotojas jo nesuvaldė ir rėžėsi į priešpriešais Taikos prospekte važiuojantį „Volvo”.

Praėjus maždaug minutei po automobilių avarijos, prie suknežintų automobilių sustojo pirmieji kauniečiai, kurie puolė atjunginėti „BMW” automobilio akumuliatorių, pasiruošė gesintuvus, jei jų prireiktų. Netrukus atvyko ugniagesiai, kurie pradėjo automobilio pjaustymo darbus vaduojant sunkiai sužeistus nukentėjusius asmenis.

[susije_video kurie=””]

Pasak greitosios medicinos pagalbos budinčios gydytojos, avarijos metu nukentėjo 5 suaugę žmonės ir trys vaikai. Visi jie pristatyti į Kauno klinikas. Tai viena didžiausių pastaruoju metu pagal sužeistų žmonių skaičių įvykusi avarija Kaune.

Avarijos vietoje dirbo gausios ugniagesių ir medikų pajėgos, kol buvo šalinami avarijos padariniai ir gelbėjamos žmonių gyvybės, Taikos prospekte sutriko troleibusų eismas, formavosi spūstys. Avarija sutraukė ir didelį kauniečių susidomėjimą, kurie rinkosi įvykio vietoje.

Ar visi avarijos dalyviai buvo blaivūs, paaiškės po atliktų kraujo tyrimų.

Vakar šalia šios avarijos vietos įvyko tragiška nelaimė. Pėsčiųjų perėjoje mirtinai partrenktas vyriškis. Skaitytojai jau ne pirmą kartą pastebi, kad šioje Taikos prospekto atkarpoje ne visi eismo dalyviai važiuoja pagal kelių eismo taisykles ir neviršydami leistino greičio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA