Kultūros ambasadoriai „Golden Parazyth“ gerbėjus Kaune pradžiugins šeštadienį | Kas vyksta Kaune

Kultūros ambasadoriai „Golden Parazyth“ gerbėjus Kaune pradžiugins šeštadienį

Organizatorių nuotr.

Nauja gyvai muzikai ir kokybiškam garsui neabejinga Kauno Senamiesčio erdvė „Sandėlis by Volfas Engelman” šeštadienį, spalio 8 d. laukia ypatingų svečių. Kad laukimas – abipusis, liudija jausmingos elektroninės telegramos, kurias ,,sandėlininkams” siunčia keletą mėnesių Kaune nekoncertavusio „Golden Parazyth“ dueto nariai.

[galerija kiek=”4″]

„Nors „Sandėlis by Volfas Engelman” – dar visai nauja vieta, iš atsiliepimų jau supratome, kad sąvoka „geras koncertas“ čia reiškia šį tą daugiau nei triukšmą, eiles prie baro ir perpildytą instagramą“, – pusiau juokais, pusiau rimtai kalba projekto siela Giedrius Širka.

Priminsime, kad būtent Kaune prieš dešimtmetį prasidėjo „Golden Parazyth“ istorija. Tai, kad šis miestas turi didelę reikšmę grupės karjeroje, puikiai įrodo ir faktas, kad, G. Širka, tiek jo kolega Aurimas Vilkišius šį pavasarį pakviesti prisijungti prie projekto „Kaunas 2022”, skirto siekti Europos kultūros sostinės titulo.

Muzikantų tandemas kiekvieną kartą užlipus ant scenos įrodo, jog gyvi pasirodymai yra stipriausia jų pusė. Belieka pridėti aukščiausios kokybės garsą ir faktą, kad koncertas šeštadienį bus pakankamai ilgas net labiausiai pasiilgusiems – gurmaniškas šeštadienio planas jau aiškus.

Nekantriai laukiantiems savaitgalio „Sandėlis by Volfas Engelman” turi dar du pasiūlymus, padėsiančius laikui bėgti greičiau. Pirmasis – pažintis su jau ketvirtadienį, spalio 6 d., Kaune apsilankysiančio legendinio sostinės didžėjaus, susivienijimo „Boogaloo” vado Tomo Boo plokštelių krepšiu. Serijos „Analogai“ svečias žada grotuvus glostyti su ne vienos melomanų kartos patikrintais disco, soul ir jazz įrašais.

Penktadienį „Sandėlis by Volfas Engelman” jungs savaitgalio greičio režimą ir vietą už didžėjaus pulto užleis sparčiai populiarėjančiam dueto ,,Narcizai” nariui, neseniai perėmusiam rytinį radijo stoties ZIP FM eterį – Titui Motuzui. Jis penktadienio nakties formulę dėlios iš house, disco bei indie dance kūrinių.

Nuo antradienio iki ketvirtadienio Muziejaus g. 8 esantis „Sandėlis by Volfas Engelman” veikia nuo 18 iki 1 val., penktadieniais darbo laiką patogiai ilgina iki 4 ryto, o šeštadieniais praėjusios nakties įspūdžiais pasidalinti nekantraujančių miestiečių laukia jau nuo vidurdienio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA