Kelyje „Via Baltica” – skaudus susidūrimas | Kas vyksta Kaune

Kelyje „Via Baltica” – skaudus susidūrimas

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį, po 14 val. netoli Kauno susidūrė du vilkikai, kaip pranešė specialiosios tarnybos – yra prispaustų žmonių.

Bendrasis pagalbos centras informavo, kad 14 val. 08 min. gautas pranešimas apie tai, kad Prienų r., kelyje Kaunas – Marijampolė –Suvalkai, ties sankryža į Skriaudžių k . susidūrė du vilkikai, yra prispaustų žmonių.

Kaip rašo portalas Delfi.lt, iš pradžių buvo pranešta, kad avarija įvyko Prienų rajone, ties sankryža į Skriaudžių kaimą. Netrukus paaiškėjo, kad avarijos vieta priklauso Kazlų Rūdos savivaldybei. Pirminiais duomenimis, prispaustas vienas vairuotojas. Netoli įvykio vietos yra aikštelė, kurioje sustoja sunkvežimių vairuotojai ilsėtis.

Marijampolės apskr. VPK atstovė Sigita Šatienė informavo, kad pagal pirminę informaciją, Lenkijos piliečio vairuojamas vilkikas sustojo ketindamas sukti į kairę. Tuo metu Čekijos piliečio (g. 1967 m.) vairuojamas vilkikas atsitrenkė į galinę šio vilkiko dalį. Eismo įvykio metu buvo prispaustas vairuotojas (čekas), jį išlaisvino atvykę ugniagesiai. Čekijos pilietis dėl patirtų sužalojimų išvežtas į Kauno klinikas.

Į įvykio vietą išsiųstos  visos Kauno gelbėjimo tarnybos: Kauno apskirties priešgaisrinės gelbėjimo valdyba, Greitoji medicinos pagalba ir policija.

Pirminiais duomenimis, avarija galėjo įvykti dėl saugaus atstumo nesilaikymo, antrojo vilkiko vairuotojas galimai, nepėjo sustabdyti transporto priemonės, juolab, kad kelio danga slidi.

Eismas nukreipiamas senuoju Marijampolės plentu, jis juda itin lėtai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA