Gerasis Kauno betmenas: už širdies griebiantis motociklininko poelgis Kauno gatvėse | Kas vyksta Kaune

Gerasis Kauno betmenas: už širdies griebiantis motociklininko poelgis Kauno gatvėse

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas dalinasi vaizdo medžiaga, kurią jis netikėtai užfiksavo važiuodamas Taikos prospektu. Nors dalis žmonių motociklininkus vis dar įsivaizduoja, kaip lakstūnus, kurių kelyje reikia pasisaugoti, tačiau šis reginys paneigė visus stereotipus. 

Šeštadienio vakarą, apie 20 valandą kaunietis išvydo, kaip motociklininkas užblokavo kelią ir padėjo per gatvę pereiti vos paeinančiai močiutei, kuriai pasiekti už kelių šimtų metrų esančią perėją jau yra per sunku.

Nors šioje vietoje judrią gatvę pagal kelių eismo taisykles pereiti draudžiama, suprantamas motociklo vairuotojo geraširdiškumas, nes galbūt jo dėka buvo išvengta skaudžios nelaimės.

Motociklininkas važiuodamas Taikos prospektu, pastebėjo per platų, 6 eismo juostų kelią bandančią pereiti senyvą ir vos paeinančią moteriškę, kuri ne tik rėmėsi lazdele, bet ir paskui stūmėsi rankinį vežimėlį. Matyt nusprendęs, kad moteriškei pareiti gatvę vienai nebus įmanoma, pasisiūlė jai padėti ir trumpam užblokavo eismą, kad pagyvenusi ir sunkiai vaikščiojanti kaunietė saugiai pasiektų kitą gatvės pusę ir toliau tęstų savo kelionę.

Motociklo vairuotojas saugiai palydėjęs močiutę, nelaukęs nei padėkos, nurūko savais keliais.

Neabejotinai, toks motociklininkas – garbė visai motociklininkų bendruomenei.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA