Rudenėjančio Kauno gatvėse džiugina ryškiai apsirengę praeiviai | Kas vyksta Kaune

Rudenėjančio Kauno gatvėse džiugina ryškiai apsirengę praeiviai

R. Tenio nuotr.

Rudenėjantis miestas gyventojus ragina rengtis vis šilčiau, tačiau džiugina, kad atvėsus orams ir pailgėjus gūdiems vakarams, kauniečiai mielai renkasi ryškius drabužius bei spalvingas aprangos detales. 

[galerija kiek=”20″]

Pasivaikščiojus centrinėmis Kauno gatvėmis, portalo „Kas vyksta Kaune” fotografas užfiksavo daugybę stilingų žmonių, garderobe nevengiančių raudonos, rausvos, mėlynos, žalios, geltonos spalvų ir taip praskaidrinančių ne tik sau, bet ir kitiems – besiniaukiančias rudens dienas.

Pagrindinėje miesto gatvėje – Laisvės alėjoje žygiavę kauniečiai ir miesto svečiai, savaitgalį atrodė ne tik atsipalaidavę, bet ir laimingi, besišypsantys ir patenkinti nuo medžių krintančių margaspalvių lapų gausa.

Miesto centre visad galima sutikti pačių įvairiausių stilių žmonių: klasikinio, baikerių, sporto, meninio ir daugybės kitų. Dar ne taip senai trumpas rankoves pakeitė striukės, paltai, šalikai ir apsiaustai, tačiau, tikimasi, kad atėjusi Bobų vasara, leis dar bent trumpam pasidžiaugti giedruma ir šiltais saulės spinduliais.

Prognozuojama, kad Bobų vasaros šalyje sulauksime spalio viduryje, tuomet lepins ne tik saulėtas dangus, bet ir šiluma, tuomet sušils iki 16–19 laipsnių.

Kaip ir kiekvienais metais, dėmesio sulaukia ir prie M. K. Čiurlionio dailės muziejaus Mykolo Žilinsko dailės galerijos esanti Petro Mazūros skulptūra „Žmogus”, vaizduojanti nuogą berniuką, tad atvėsus orams, vis stengiamasi jį aprengti. Šįkart jis papuoštas rožiniu kaklaraiščiu.

Geltonų, raudonų, žalių, rudų spalvų mozaika gamtoje, kviečia kiekvieną pasivaikščioti tarp šnarančių lapų, juk anot medikų, kasdien būtina nueiti bent 10 tūkstančių žingsnių arba apie 7-8 kilometrus, Laisvės alėja, Senamiestis ar miesto parkai tam puikiai tinka.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA