Besilankydama tamsoje paskendusioje Aleksoto apžvalgos aikštelėje, patyrė rimtą kojos traumą | Kas vyksta Kaune

Besilankydama tamsoje paskendusioje Aleksoto apžvalgos aikštelėje, patyrė rimtą kojos traumą

Skaitytojos nuotr.

Kaunietė Aistė nuomonių skiltyje dalinasi apšvietimo problema Kaune, dėl kurios penktadienio vakare ji patyrė sunkią traumą.

Mergina pasakoja, kad vakare, maždaug apie 22 val., su draugais nusprendė pasigrožėti miesto panorama Aleksoto apžvalgos aikštelėje, kur būriavosi dar apie 20 žmonių. Tačiau, dėl visiškai neapšviestos apžvalgos aikštelės, mergina krito nuo laipto ir susižalojo. Rezultatas – vakarą teko praleisti traumatologiniame ligoninės skyriuje, nes mergina pasitempė kojos raiščius.

„Kauno miesto valdininkai visiškai neatsakingai žiūri į žmogaus saugumą. Juk tai gausiai kauniečių ir miesto svečių lankoma vieta, kurios grožis geriausiai atsiveria naktį. Manau, ne aš viena esu čia susižalojusi, greičiausiai dauguma bijo ar numoja ranka ir laukia, kol kažkas tai padarys už juos. Esu įsitikinusi, kad ateity, jei nebus imtasi spręsti apšvietimo problemos, laukia ir daugiau nelaimių”, – svarstė Aistė.

Jos teigimu, šviesa turėtų būti įjungta priėjimo zonoje prie Aleksoto apžvalgos aikštelės ir pačioje aikštelėje, nes jai besilankant tebuvo apšviesta automobilių stovėjimo aikštelė. Kaunietės manymu, šviesa naktį turėtų veikti ir prie kitų lankytinų Kauno objektų.

Mergina pasakojo, kad vakaras sugadintas, o į šią vietą vargu ar dar besugrįš.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA