Pasiteiravus, kodėl darbai vyksta dienos metu, atsakė juokais: kodėl vairuotojai negalėjo važiuoti naktimis? | Kas vyksta Kaune

Pasiteiravus, kodėl darbai vyksta dienos metu, atsakė juokais: kodėl vairuotojai negalėjo važiuoti naktimis?

Asociatyvi/Kas vyksta Kaune nuotr.

Vairuotojai piktinasi, jog remontuojant kelio Vilnius – Kaunas – Klaipėda atkarpą ties Kauno miestu net ne piko metu nusidriekia kelių kilometrų ilgio spūstys.

Kelio dangos atnaujinimo darbai šioje vietoje vykdomi dienos metu, tačiau tai vis tiek sukelia problemas vairuotojams, kurie pasirenka šį maršrutą tikėdamiesi greičiau nuvykti į reikiamą vietą.

Paklausus valstybės įmonės „Automagistralė“ direktoriaus pavaduotojo Kazimiero Eirošiaus, kodėl darbai nebuvo vykdomi naktį, šis juokais paklausė, kodėl patys vairuotojai negalėjo važiuoti naktimis, juk taip jie galės išvengti kamščių. Tiesa, vėliau direktoriaus pavaduotojus pateikė rimtus argumentus.

„Kas skirs dvigubai daugiau lėšų darbui naktį apmokėti? Juk už naktinį darbą reikia mokėti dvigubą atlyginimą. Ir dar, darbai buvo pradėti jau apie 10-ą valandą, o 3-ią valandą bus užbaigti, kad kuo mažiau trukdytų vairuotojams. O darbus [vis tiek] reikia padaryti, juk ten yra nedidelis ruoželis, tik 1,3 kilometro.  Šiandien darbai ir turėtų būti baigti.“

„Prie didesnių, sudėtingesnių atkarpų žinoma yra dirbama naktį. Juk darbus kada nors reikia pabaigti. Vairuotojams patogiau važiuoti nauju sutvarkytu keliu, ar laužyti automobilius? Viską žinom, viską įvertinom, bet kitaip nebus, kažkaip reikia tvarkyti“,- portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė K. Eirošius.

Direktoriaus pavaduotojo žodžius patvirtino ir Kauno meistrijos darbuotojas, pasak jo dar prieš penktadienio vakarinį piką darbai tikrai turėtų būti baigti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA